Bilgisayarımı açınca 1-2 sn açık durup kapanıyor ve bu üst üste tekrarlanıyor. Başka bir evde denediğimde orada çalışıyor. Sizce nasıl bir sorun olmuş olabilir?
Bu işlerden pek anlamadığım için denemek istemiyorum ama kalıcı bir çözüm daha iyi olacaktır dediğim gibi yakın zamanda tanıdığım iyi bir tamirciye götüreceğim umarım halleder.
Tamamdır halloldu. Pekte büyük bir sorun değilmiş 3 Kingston 1 Samsung RAM olduğu için ( 8 8 8 4) hata veriyormuş Samsung'u çıkarınca düzeldi.
Başka bir kablo ve prizle denedim hala aynıydı. Bu sorun oluşmadan 5 gibi bir gün önce bilgisayar oyun oynarken kendini yeniden başlatmıştı onunla alakalı da olabilir ama elektrikle alakalı olduğunu düşünüyorum bende bir tamirciye götürebilirim.
Sorun priz kasaya bağlı olan ana fişte olabilir. Kaynak. (ismini unuttum ) arkasından takılan fişi çıkarıp 1 dakika bekletmenizi, veya bunu yaptığınız halde sorun devam ediyorsa değiştirmenizi öneririm.
Genellikle bu tür sorunlarda işlemci fanı sorunu olabiliyor. Fanın hareket durumunu gözlemlemenizi öneriyorum. Yavaş dönüyorsa tamirciye götürebilirsiniz. Sorunun geçici olarak sona ermesini istiyorsanız ana karta bağlı metalik yuvarlak pili çıkarıp 1 dakika bekleyin. Sonra geri takın. Umarım hallolur.
Bu işlerden pek anlamadığım için denemek istemiyorum ama kalıcı bir çözüm daha iyi olacaktır dediğim gibi yakın zamanda tanıdığım iyi bir tamirciye götüreceğim umarım halleder.
Tamamdır halloldu. Pekte büyük bir sorun değilmiş 3 Kingston 1 Samsung RAM olduğu için ( 8 8 8 4) hata veriyormuş Samsung'u çıkarınca düzeldi.