Çözüldü Sistem kendi kendine açılıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Le Joseph

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı açınca 1-2 sn açık durup kapanıyor ve bu üst üste tekrarlanıyor. Başka bir evde denediğimde orada çalışıyor. Sizce nasıl bir sorun olmuş olabilir?

Çözüm
Garanti biraz fazla ücret alabiliyor.

Bunu denediniz mi? Genellikle işe yarıyor.

Bu işlerden pek anlamadığım için denemek istemiyorum ama kalıcı bir çözüm daha iyi olacaktır dediğim gibi yakın zamanda tanıdığım iyi bir tamirciye götüreceğim umarım halleder.
Tamamdır halloldu. Pekte büyük bir sorun değilmiş 3 Kingston 1 Samsung RAM olduğu için ( 8 8 8 4) hata veriyormuş Samsung'u çıkarınca düzeldi.
Tamirciye götürmeniz daha mantıklı olacaktır.

Onuda denemiştim olmamıştı.
Garantisi bitmişti zaten yakın bir zamanda tamirciye götürmeyi düşünüyorum.

Bende aynı sorundan vardı sorun SSD de imiş. Gönderdim değiştirdiler sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiye ver bence tamirci yapmaz, bozar.
Garanti biraz fazla ücret alabiliyor

Garanti biraz fazla ücret alabiliyor.

Bu işlerden pek anlamadığım için denemek istemiyorum ama kalıcı bir çözüm daha iyi olacaktır dediğim gibi yakın zamanda tanıdığım iyi bir tamirciye götüreceğim umarım halleder.
Tamamdır halloldu. Pekte büyük bir sorun değilmiş 3 Kingston 1 Samsung RAM olduğu için ( 8 8 8 4) hata veriyormuş Samsung'u çıkarınca düzeldi.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…