Sistem kendi kendine kapanıyor

Chesen

Kilopat
Daha fazla  
Olay 8 gün önce gerçekleşti. Bir işim çıktı ve bilgisayarı güncellemedeyken kapattım tekrar açtım o günden beri 2.5 - 3 dakika sonra bilgisayar kapanıyor. Bilgisayarı kapatırken shifte basılı tutup o gittiğimiz yer (ismini unuttum) oradan sıfırlamayı denedim nafile, %8 civarlarında kapanıyor.
İşin garip yani 3 gündür de içindeki parçaları çıkarıp tekrar takınca sonra görüntü de gitti. Neyse ki o sorunu çözdüm ama bu sorun hala devam ediyor. Masaüstüne kadar da geliyor ama kapanıyor. Power Tuşunda bir sorun olabilir diye tuşu çıkarıp plastik birşeyler ile açtım 3-4 defa ama hala sorun sürüyor.

Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Güvenli Kip > Sistem Geri Yükleme 'yle bu sistemi eski haline getirin, çünkü bazı güncellemeler yarım kalmıştır. Kapanması bu bozuk veya güncellenmesi eksik kalan bazı dosyalar yüzündendir. Buna süre yetmezse açılırken F8'e basılıp "Bilgisayarı Onar" kısmından onarım CD'sini takıp tamirini deneyin. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı