Bilgisayarımda yüksek kapasiteli oyuna, herhangi bir en az 2-3 GB büyüklüğünde uygulama indirirken veya PC'yi yoracak işlemlerde bulunduğum zamanlar bilgisayarım kilitleniyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bunun sebebi ya RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum ya da Harddisk'ten. Sizce sorun hangisinde?
Bu makalemizde donanım meraklıları tarafından sıkça kullanılan MSI Afterburner uygulamasına, becerilerine ve neler sunduklarına göz atıyoruz. Eğer aktif
Bu makalemizde donanım meraklıları tarafından sıkça kullanılan MSI Afterburner uygulamasına, becerilerine ve neler sunduklarına göz atıyoruz. Eğer aktif
ama ben l4d2,lol gibi oyunları oynamayı denedim tabii 25 dakika sonra bunlarda da kilitlendi ama fps düşme gibi problemim hiç yok yani ısınmayı kontrol ettim yok.
Eki Görüntüle 744580
ama ben l4d2,lol gibi oyunları oynamayı denedim tabii 25 dakika sonra bunlarda da kilitlendi ama fps düşme gibi problemim hiç yok yani ısınmayı kontrol ettim yok.
ssd de aynı şekilde ısınmam yoktu sadece ekran kartında biraz vardı ama onun normal olduğunu düşündüm araştırdım biraz
ekran kartı oyunlarda en fazla 71-72 derece oluyordu