Cihaz Adı: Acer Swift 3
İşlemci: AMD Ryzen 3 4300U with Radeon Graphics - 2.70 GHz
Takılı RAM: 8,00 GB
Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Edisyon: Windows 10 Pro
Sürüm: 22H2
Anneniz ve babanız öğretmen ise bazı sorunlar yaşayabilirsin. Windows 10 tavsiyemdir. Ben Windows 11'e geçtim ama EBA gibi programlarda bir problem olur mu bilmiyorum. Garantiye alın, Win10'a geri yükleyin bence.
Anneniz ve babanız öğretmen ise bazı sorunlar yaşayabilirsin. Windows 10 tavsiyemdir. Ben Windows 11'e geçtim ama EBA gibi programlarda bir problem olur mu bilmiyorum. Garantiye alın, Win10'a geri yükleyin bence.
Başlat menüsünü açın, ardından klavyenizden "hizmetler" yazın ve hizmetler uygulamasını açın. Daha sonra gelen pencereden sağ kısımdan Windows Insider hizmeti ve Windows Update'yi bulun, daha sonra da onları kapatın.
Sizde elle, otomatik veya başka bir şey ise bunu devre dışı olarak değiştirin, daha sonra.
Çalışmasını durdurmak için durdur tuşuna basın, ve uygula tuşuna basarak Tamam'a basın. Bu adımları Windows Update hizmetinede yapın.
Daha sonra da bilgisayarınızı yeniden başlatın, muhtemelen Windows Insider programı Insider devremelerini alamayacak ve Windows Update devre dışı olduğu için bilgisayarınıza güncelleme atamayacak, bu Windows 11 içinde geçerlidir, eğer sıkıntılı bir sürümün güncellemesi geldiyse ve gitmiyorsa, üstteki Windows 10 için uyguladığımız hizmet adımlarını Windows 11 dede uygulayabilirsiniz,