Bize biraz daha kendinden bahsetsen, nerelisin, ne iş yaparsın, bilgisayarını nereden aldın, içinde neler var, kasaya mı çarptı ayağın, vantilatörle aynı prize mi bağladın... tüm forumda herkesin aklında deli sorular.Bilgisayara güç geliyor sadece kasada güç oluyor normalde bilgisayar başlarken fanları biraz güçlendirir sonra normale çekerdi onu da yapmıyor. Tamamen kendini başlatmıyor.
Bilgisayar bunu daha öncedende yapmışlıgı var yerini değidirdikden sonra oluyor sanki niyeyse bilgisayarı önceden itopyadan almışdımBize biraz daha kendinden bahsetsen, nerelisin, ne iş yaparsın, bilgisayarını nereden aldın, içinde neler var, kasaya mı çarptı ayağın, vantilatörle aynı prize mi bağladın... tüm forumda herkesin aklında deli sorular.
Anakart kabloları doğru yere bağlımı onu kontrol edin.
Veya psu kabloları doğru yere takılımı onu kontrol edin.
Bilgidayar kuruluydu birşeyi yokdu yerini dğeişdirdikden sonra olduAnakart kabloları doğru yere bağlımı onu kontrol edin.
Veya psu kabloları doğru yere takılımı onu kontrol edin.
Fişten çek, telefondan anakart marka modelinin kullanma kılavuzunu bul, kabloları kontrol et yerine oturmamış çıkmış var mı.Bilgidayar kuruluydu birşeyi yokdu yerini dğeişdirdikden sonra oldu
Evet priz sorunlu olabilir.Başka bir prize takınFişten çek, telefondan anakart marka modelinin kullanma kılavuzunu bul, kabloları kontrol et yerine oturmamış çıkmış var mı.
Yoksa başka prizde denemen gerek odandaki prizde problem olabilir.
Olmuyor denedim güç geliyor ama açılmıyor Bilgisayarı tuşundanda kapatamıyorum power dan kapatabiliyorum veya resetde çalışmyorEvet priz sorunlu olabilir.Başka bir prize takın
Eğer durum düzelmesse bir bilgisayarcıya gitmeyi deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.