Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #11 waxon dedi: Elektrik gidip geldiyse olabilir ama eğer kendiliğinden kapanıp açıldıysa ısınma proble midir ya da bir tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Evet yeniden başlatılıyor yazmadı direk güç kesildi 1 saniyelik geri geldi. waxon dedi: Eski bir sistem olduğu için ısınma probleminden kapanabilir eğer daha önce böyle şeyler olmadıysa bir format atın ya da taratın tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Oluyordu eskiden voltaj düştüğünden falan olabilir, güvenilir olmayan hiçbir yerden indirme yapıp çalıştırmam dikkatliyim o konularda.
waxon dedi: Elektrik gidip geldiyse olabilir ama eğer kendiliğinden kapanıp açıldıysa ısınma proble midir ya da bir tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Evet yeniden başlatılıyor yazmadı direk güç kesildi 1 saniyelik geri geldi. waxon dedi: Eski bir sistem olduğu için ısınma probleminden kapanabilir eğer daha önce böyle şeyler olmadıysa bir format atın ya da taratın tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Oluyordu eskiden voltaj düştüğünden falan olabilir, güvenilir olmayan hiçbir yerden indirme yapıp çalıştırmam dikkatliyim o konularda.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 28 Eylül 2021 #12 Önerim Kaspersky ile taratın eğer yeniden başlama olayı 2-3 kere daha olursa temiz bir format yada parça değişimi en iyisi olacaktır.
Önerim Kaspersky ile taratın eğer yeniden başlama olayı 2-3 kere daha olursa temiz bir format yada parça değişimi en iyisi olacaktır.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #13 waxon dedi: Önerim Kaspersky ile taratın eğer yeniden başlama olayı 2-3 kere daha olursa temiz bir format ya da parça değişimi en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir ara yapacağım tarama ama temizdir diye düşünüyorum bazen önceden de yaşadım böyle.
waxon dedi: Önerim Kaspersky ile taratın eğer yeniden başlama olayı 2-3 kere daha olursa temiz bir format ya da parça değişimi en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir ara yapacağım tarama ama temizdir diye düşünüyorum bazen önceden de yaşadım böyle.