Y Yardimedin82818 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 PC kendini yeniden başlatıyor. Açılırken de açılmadan yeniden baslatiyor. Su an güvenli modda kullanıyorum. 4 GB RAM var ve ekran kartı yok.
PC kendini yeniden başlatıyor. Açılırken de açılmadan yeniden baslatiyor. Su an güvenli modda kullanıyorum. 4 GB RAM var ve ekran kartı yok.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #11 Yardimedin82818 dedi: İnternette biraz araştırma yaptım RAM'lerde sıkıntı olabilir birini çıkarıp dene diyorlardı benim PC 4 GB RAM'i var ve 64 Bit birini cikartsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kaç tane RAM takılı. İki tane 2 GB mı yoksa tek 4 GB mı ya da 4 tane 1 GB mı? Artı 0 Eksi
Yardimedin82818 dedi: İnternette biraz araştırma yaptım RAM'lerde sıkıntı olabilir birini çıkarıp dene diyorlardı benim PC 4 GB RAM'i var ve 64 Bit birini cikartsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kaç tane RAM takılı. İki tane 2 GB mı yoksa tek 4 GB mı ya da 4 tane 1 GB mı?
KS KS Y Yardimedin82818 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #12 Windows Adam dedi: Bilgisayarı açın BIOS'a girin BIOS sıcaklık değerlerine bakın 5 10 dk açık kalsın sonra yazın buraya tekrar. Genişletmek için tıkla... Ya ben bu işlerden pek anlamiyom da bunu yapmam icin biosu güncellemem lazım mi Windows Adam dedi: Kaç tane RAM takılı. İki tane 2 GB mı yoksa tek 4 GB mı ya da 4 tane 1 GB mı? Genişletmek için tıkla... 2 tane 2gb Artı 0 Eksi
Windows Adam dedi: Bilgisayarı açın BIOS'a girin BIOS sıcaklık değerlerine bakın 5 10 dk açık kalsın sonra yazın buraya tekrar. Genişletmek için tıkla... Ya ben bu işlerden pek anlamiyom da bunu yapmam icin biosu güncellemem lazım mi Windows Adam dedi: Kaç tane RAM takılı. İki tane 2 GB mı yoksa tek 4 GB mı ya da 4 tane 1 GB mı? Genişletmek için tıkla... 2 tane 2gb
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #13 Güvenli modda çalışabiliyorsa büyük ihtimal Windows dosyalarında sıkıntı var şu an hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Güvenli modda çalışabiliyorsa büyük ihtimal Windows dosyalarında sıkıntı var şu an hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz?
KS KS Y Yardimedin82818 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #14 Windows Adam dedi: Güvenli modda çalışabiliyorsa büyük ihtimal Windows dosyalarında sıkıntı var şu an hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 7 Artı 0 Eksi
Windows Adam dedi: Güvenli modda çalışabiliyorsa büyük ihtimal Windows dosyalarında sıkıntı var şu an hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 7
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #15 Yardimedin82818 dedi: 7 Genişletmek için tıkla... Format atmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Y Yardimedin82818 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #16 Format attığında düzelmez miydi Windows Adam dedi: Format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dün attim Duzelmedi Artı 0 Eksi
Format attığında düzelmez miydi Windows Adam dedi: Format atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dün attim Duzelmedi
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #17 Yardimedin82818 dedi: Format attığında düzelmez miydi? Dün attim. Duzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bu sorunlar formattan önce de var mıydı? Artı 0 Eksi
Yardimedin82818 dedi: Format attığında düzelmez miydi? Dün attim. Duzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bu sorunlar formattan önce de var mıydı?
KS KS Y Yardimedin82818 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #18 Windows Adam dedi: Güvenli modda çalışabiliyorsa büyük ihtimal Windows dosyalarında sıkıntı var şu an hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu arada bı aralar güvenli modda fazla çalıştığında da resetliyodu ama şimdi olmuyor Windows Adam dedi: Bu sorunlar formattan önce de var mıydı? Genişletmek için tıkla... Evt Artı 0 Eksi
Windows Adam dedi: Güvenli modda çalışabiliyorsa büyük ihtimal Windows dosyalarında sıkıntı var şu an hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu arada bı aralar güvenli modda fazla çalıştığında da resetliyodu ama şimdi olmuyor Windows Adam dedi: Bu sorunlar formattan önce de var mıydı? Genişletmek için tıkla... Evt
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #19 RAM'leri teker teker takarak açmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
tatom43 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 70 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #20 Diskinizdede sorun olabilir.(Tabi bu bir ihtimal kesin değil) Artı 0 Eksi