Sistem kendisine sürekli reset atıyor

kerimcakir

Decapat
Bilgisayar açılırken sürekli reset atıyor açılmıyor. Windows kurulumu da yapamıyorum. Kurulum ekranı gelmeden yine reset atıyor. MSI logosunu geçemiyorum.
Anakart B450M Pro M.2 Max.

Bilgisayar açılırken sürekli reset atıyor açılmıyor. Windows kurulumu da yapamıyorum. Kurulum ekranı gelmeden yine reset atıyor. MSI logosunu geçemiyorum.

Anakartınızın üzerinde arıza ışıkları var hangisinin yandıgını söylebilirimsnz bana [ bilgisiyarı açarken ]

Isı problemi yaşıyor olabilir misiniz? Isı delerkerihi kontrol edin. Sorun orada gibi.

Aynı sorunu yaşıyordum sorun güç kaynağının tam oturmamasından kaynaklıymış bir bakın derim.

Arkadaşlar söylediklerinizin hç biri ile alakası yok her şey normal. Arıza ışıkları yanmıyor. Fan dönüyor. Isı normal. Güç kablolarınıda kontrol ettim. Otomatik onarıma hazırlanıyor ekranında resetliyor.
Anakartınızın üzerinde arıza ışıkları var hangisinin yandıgını söylebilirimsnz bana [ bilgisiyarı açarken

Anakartınızın üzerinde arıza ışıkları var hangisinin yandıgını söylebilirimsnz bana [ bilgisiyarı açarken ]
arıza ışığı yanmıyor
İşlemcinin fanı dönüyor mu kontrol edin.
fan dönüyor
Isı problemi yaşıyor olabilir misiniz? Isı delerkerihi kontrol edin. Sorun orada gibi.

Isı normal hocam

Dediğiniz şeyler normal ise donanımlar ile bakalım bir de. Anakart BIOS pilini çıkarıp takın. Bu sayede BIOS sıfırlanacaktır. Orada yapılan bir ayar sistemi kurcalıyor olabilir. Ayrıca RAM slotlarını değiştirebilirsiniz. Denemekte fayda var.

Dediğiniz şeyler normal ise donanımlar ile bakalım bir de. Anakart BIOS pilini çıkarıp takın. Bu sayede BIOS sıfırlanacaktır. Orada yapılan bir ayar sistemi kurcalıyor olabilir. Ayrıca RAM slotlarını değiştirebilirsiniz. Denemekte fayda var.

Eski sürüm BIOS yükledim. Remleride defalarca değiştirdim yine aynı sorun.

Eski sürüm BIOS yükledim. Remleride defalarca değiştirdim yine aynı sorun.

Bu durumda diskinizden şüpheleniyorum. Farklı diskte deneme imkanınız varsa deneyin derim.

Arkadaşlar söylediklerinizin hç biri ile alakası yok her şey normal. Arıza ışıkları yanmıyor. Fan dönüyor. Isı normal. Güç kablolarınıda kontrol ettim. Otomatik onarıma hazırlanıyor ekranında resetliyor.

Arıza ışığı yanmıyor.

Fan dönüyor.

Isı normal hocam.

Dostum seninkisinden farklı ama eskiden Valorant'dan ban yedigim icin HDD'nin vesaire numarasını değiştirmeye calıştım yanlış bir şey yaptım ve hep otomak onarıma girip atıyordu reset en son bir flasha Windows 10 ISO attım başka bilgisayardan sonra kurdum gitti eger olmazsa bir temiz kurulum şart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı