Sistem kesintileri %100 CPU Kullanımı

aynı sorunu yaşıyorum
aynı sorunu yaşıyorum, rtx 2060 ve i7 10750U sahibiyim bilgisayarım da 2 aylık falan..
aynı sorunu yaşıyorum, rtx 2060 ve i7 10750U sahibiyim bilgisayarım da 2 aylık falan..

Son düzenleme:
aynı sorunu yaşıyorum
Fark ettim ki bu sistem kesintileri sadece görev yöneticisini açarken %100'e çıkıp iniyormuş, başka uygulama ile görev yöneticisini açmadan bakınca CPU tamamen boştaydı bende görev yöneticisini gereksiz yere açmadan devam etmeye başladım. sende öyle yap @erenalpakgul12

Görev yöneticisini açmasam da aradabir bilgisayar fanı Turbo moda alınca fark ediyorum, açı pbakıyorum 1 saniye falan %100ken sonra bir anda %15'e iniyor.

Windows'ta en son güncellemeyi silme, yani bir önceki versiyona dönebiliyorsunuz Microsoft'un sitesine yazınca çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…