iflenxy1 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Bilgisayarımda görev yöneticisinde girdiğimde sistem kesintileri çok fazla CPU yiyor CPU: AMD R5 Graphics ekran kartı: AMD M320.
Bilgisayarımda görev yöneticisinde girdiğimde sistem kesintileri çok fazla CPU yiyor CPU: AMD R5 Graphics ekran kartı: AMD M320.
caglar_universal Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 1.867 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ohio 7 Mayıs 2023 #2 iflenxy1 dedi: Bilgisayarımda görev yöneticisinde girdiğimde sistem kesintileri çok fazla CPU yiyor CPU: AMD R5 Graphics ekran kartı: AMD M320. Genişletmek için tıkla... CPU nasıl R5 Graphics oluyor ?
iflenxy1 dedi: Bilgisayarımda görev yöneticisinde girdiğimde sistem kesintileri çok fazla CPU yiyor CPU: AMD R5 Graphics ekran kartı: AMD M320. Genişletmek için tıkla... CPU nasıl R5 Graphics oluyor ?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.653 Makaleler 15 Çözümler 427 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Mayıs 2023 #3 Benim eski sistem de öyle. Yenisinde de görev yöneticisi takılıp kalıyor. Sonra normale dönüyor. Ben herkeste oluyor diye düşünüyordum.
Benim eski sistem de öyle. Yenisinde de görev yöneticisi takılıp kalıyor. Sonra normale dönüyor. Ben herkeste oluyor diye düşünüyordum.