Sistem kesintileri ve donma

Xlazy1

Hectopat
Bundan 2 yıl önce kendim topladığım masaüstü bilgisayarım gün içinde ara ara donma ve yavaşlama geçiriyor. Örneğin Chrome'a giriyorum girerken biraz bekliyorum az önce FIFA'dan alt F4 atıp çıktım ve Chrome'da açık olan sekmeye bastığımda 1 dakika bekledim girmesi için, girdiğinde de sayfada bir şey yapamadım. Az sonra düzeldi, acaba sorun 1TB HDD'nin hepsinin dolu olması mı?

Bundan 2 yıl önce kendim topladığım masaüstü bilgisayarım gün içinde ara ara donma ve yavaşlama geçiriyor. Örneğin Chrome'a giriyorum girerken biraz bekliyorum az önce FIFA'dan alt F4 atıp çıktım ve Chrome'da açık olan sekmeye bastığımda 1 dakika bekledim girmesi için, girdiğinde de sayfada bir şey yapamadım. Az sonra düzeldi, acaba sorun 1TB HDD'nin hepsinin dolu olması mı?
HDD dolu ve Ram 8gb sa bende de aynı problem oluyor bazen Ram de yer kalmayınca HDD yi kullanmayı deniyor pc. HDD dolu olunca da sıkıntı çıkarıyor.

1 TB HDD'nin hepsi dolu ise bahsettiğiniz sorunlar gayet normal. Kullanmadığınız şeyleri silebilir ya da direk format atabilirsiniz. Bütçeniz varsa SSD'de alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı