Sistem kilitlenmesi

kraloz78

Hectopat
Öncelikle herkese merhabalar.
Benim bu sorunum bayağıdır var. Bilgisayarımı ilk açtığımda ekran kısmına gelince sonsuz bir şekilde donuyor. Ne yapsam tepki vermiyor, sonra kapama tuşuna basıp kapattığımda ise aşırı hızlı açılıyor. 5 saniye civarında sürüyor açılması. Kullanımda da sorun olmuyor, ileride başıma iş çıkar mı? Sorun nedir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bunun nedeni Windows ayarlarında yer alan hızlı başlatma ayarı ile ilgili olabilir. Onu kapatmayı dener misiniz?

Arama yerine "Güç ve Uyku Ayarları" yazmak, üzerine basınca çıkan yerin sağ taraftaki "Ek Güç Ayarları", daha sonra sol tarafta "Güç butonunun ne yapacağını seçin." kısmına tıklayın, oradaki "Şu an erişilemeyen ayarları değiştirin"e basın sonra da "Hızlı Başlatma" yazan yerdeki tik işaretini kaldırın. (Türkçe yazılar yanlış olabilir bilgisayarımı İngilizce kullanıyorum, Türkçe kısmı hatırladığım kadarı ile yazdım.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı