Sistem/Kitaplık/Extensions klasöründen Kext Silme

ÖZGÜR

Hectopat
Daha fazla  
PC üzerine forumdaki rehberlerden faydalanarak mavericks kurdum ancak ekran kartı sürücüsünü bir türlü kuramadım. Bir çok arkadaş çözüm yolu sunmuş ancak ben kext silme olayını bir türlü anlamadım. Kext ne işe yarar nedir bilmiyorum. ATI mobility hd 5650 ekran kartına sahibim.

Kext

- /Sistem/Kitaplık/Extensions klasöründe ATI ve AMD ile alakalı bütün kextleri silin ve Kext Utility'i çalıştırın. Programın izinleri düzenlemesinden sonra indirdiğiniz bütün grafik kextlerini programın üzerine sürün ve kurun.

Bir arkadaşımızın anlatımında böyle bir kısım mevcut ve ben bu kext silme olayını anlayamadım. Bu Extensions klasörü içindeki ATI ve AMD ile alakalı kextleri nasıl siliyoruz anlayamadım. Bir programa ihtiyacımız var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
/Sistem/Kitaplık/Extensions klasörüne giriyorsun. Burada isminde AMD vey ATI geçen Kext'leri seçip sağ alttaki çöp kutusuna taşıyorsun. Böylece Kext'ler silnmiş oluyor. Kext'ler sürücülerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…