Sistem, klavyeyi geç algılıyor ve geç çalışıyor

suleyman55

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba öncelikle 2021 yılında Hepsiburada'dan bilgisayar topladım. Yaklaşık bana 15 bin 17 bin TL bir civarı rakama mâl oldu. Şimdi benim sorunum şu klavye geç yazıyor bilgisayarın bir parçası bozuk hastalıklı çalışıyor. Sistem Klavye'nin tuşlarını geç algılıyor bu Oyunlar'da da böyle masaüstünde bir metin belgesi oluşturduğum'da da böyle, Hepsiburada ile iletişime geçtim. Bu konuyla alakalı kendilerine çok üzgün olduğumu belirttim. Bana dediler ki, önce sorunun neden kaynaklı olduğunu çözersen işimiz kolaylaşır ona göre hareket edip parçaları servise göndeririz dediler. Şimdi bana bu konuda yardımcı olacak birisi var mı acaba, Bilgisayar'dan iyi anlayan ne bileyim bilgisayar toplama işinde usta birisi de olabilir kısa kesiyim. Yardımcı olur musunuz? :)

@suleyman55 Zor bir şey değil aslında. İlerleyen adımlar da aynı zaten. Rufus hiç kullanmadığım için bilmiyorum, yıllardır hep bu şekilde format atıyorum ben.
Format attım pek fazla düzelmedi yine aynı ama çözünürlüğü düşürdüm. artık oyunları böyle oynayacam yapcak birşey yok boş bi vaktimde bilgisayarcıya götürecem en yakın zamanda. sorun neyden kaynaklanıyorsa bilgisayarcı çözer hatta sistemi toplamadan önce keşke bilgisayarcıya verseydim.

@suleyman55 Zor bir şey değil aslında. İlerleyen adımlar da aynı zaten. Rufus hiç kullanmadığım için bilmiyorum, yıllardır hep bu şekilde format atıyorum ben.
bide reis hangi parçada sorun var anlamıyoruz. işlemci den mi yoksa ssd mi çok zor ya hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum. internet cafe' de takılırdım önceden hatta arkadaşlarla 1200 tl ye sistem toplamıştık o bile bundan daha iyiydi. akıcılık ve hız olarak...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı