S Safar Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Klavyenin USB'sini takıyorum ama bilgisayarda hiçbir şekilde gözükmüyor. Sorun nedir acaba?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 7 Nisan 2024 #2 Klavye başka bir sistemde çalışıyor mu? Bilgisayara takılan başka USB aygıtları bilgisayar görüyor mu? Artı 0 Eksi
Klavye başka bir sistemde çalışıyor mu? Bilgisayara takılan başka USB aygıtları bilgisayar görüyor mu?
Jubei Megapat Katılım 17 Temmuz 2012 Mesajlar 558 Çözümler 11 7 Nisan 2024 #3 Safar dedi: Klavyenin USB'sini takıyorum ama bilgisayarda hiçbir şekilde gözükmüyor. Sorun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Klavyenin sağlam olduğuna eminseniz usb portları arızalıdır büyük ihtimal ile. Artı 0 Eksi
Safar dedi: Klavyenin USB'sini takıyorum ama bilgisayarda hiçbir şekilde gözükmüyor. Sorun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Klavyenin sağlam olduğuna eminseniz usb portları arızalıdır büyük ihtimal ile.
Hexx500 Picopat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #4 Safar dedi: Klavyenin USB'sini takıyorum ama bilgisayarda hiçbir şekilde gözükmüyor. Sorun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Baska klayveyi goruyor mu yada usb aygiti goruyor mu parcalari gormuyorsa aygit yoneticisinden driverini guncellemeyi deneyin Artı 0 Eksi
Safar dedi: Klavyenin USB'sini takıyorum ama bilgisayarda hiçbir şekilde gözükmüyor. Sorun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Baska klayveyi goruyor mu yada usb aygiti goruyor mu parcalari gormuyorsa aygit yoneticisinden driverini guncellemeyi deneyin
KS KS S Safar Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #5 klavyeyi başka pc de test edemdim daha. Amma kablolu yada bluetooth ile sorunsuz çalışıyor. Direk tüm aygıtları görüyor kulaklıkta maouse da kablosuz Hexx500 dedi: Baska klayveyi goruyor mu yada usb aygiti goruyor mu parcalari gormuyorsa aygit yoneticisinden driverini guncellemeyi deneyin Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel görünüyor. Taktığımda usb takıldı diye ses bile yapmıyor . Klavyeyi yeni aldım Artı 0 Eksi
klavyeyi başka pc de test edemdim daha. Amma kablolu yada bluetooth ile sorunsuz çalışıyor. Direk tüm aygıtları görüyor kulaklıkta maouse da kablosuz Hexx500 dedi: Baska klayveyi goruyor mu yada usb aygiti goruyor mu parcalari gormuyorsa aygit yoneticisinden driverini guncellemeyi deneyin Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel görünüyor. Taktığımda usb takıldı diye ses bile yapmıyor . Klavyeyi yeni aldım