Sistem Kopyalama yaparken çöküyor

Taceddin DEMİR

Hectopat
Merhabalar

HDD'ye format attım ve sistemi sorunsuz kurdum, sürücüleri vs her şeyi yaptım buraya kadar herhangi bir sorun yok. Fakat Dosya kopyalama yaptığım zaman kopyalamaya başladıktan çok kısa bir süre sonra Windows'un Mavi ekranı gelip sistemi yeniden başlatıyor. Ve bu hata her kopyalama yaptığımda gerçekleşiyor. Laptop 2 senelik, herhangi bir şekilde düşme vs olmadı. İç temizliğini vs yeni yaptım. Bu neden kaynaklanır bilemedim. HDD markası WD, bilgisayar Lenovo. Çözümü olanlar yazsın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm yani tuhaf sistem kuruyorum, sürücülerini yüklüyorum hiç bir problem yok. İnternetten dosya indiriyorum problem yok. Ama dosya kopyalarken çöküyor. Bu yüzden illallah ettim bu anlamsız sorunlardan. Durup dururken oldu yani ne bi yazılım yükledim ne bişey ettim. Bilgisayarı kapattım. Açtım film falan izledim. Filmleri resimleri bilgisayara kopyalim derken pat.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı