Choke12 Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Corsair'in HS50 Pro model kulaklığını almayı düşünüyorum ama anakart kulaklığı besler mi bilmiyorum eğer beslemeyecekse direkt HS 60 Pro alacağım. Onun direkt kendine ait ses kartı var. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Model: ASUS N552VW CORE İ7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. ASUS N552VW notebook en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al! Dosya Ekleri resim_2021-02-24_204638.png 24,4 KB · Görüntüleme: 56 resim_2021-02-24_204854.png 24,7 KB · Görüntüleme: 48
Corsair'in HS50 Pro model kulaklığını almayı düşünüyorum ama anakart kulaklığı besler mi bilmiyorum eğer beslemeyecekse direkt HS 60 Pro alacağım. Onun direkt kendine ait ses kartı var. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Model: ASUS N552VW CORE İ7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. ASUS N552VW notebook en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al!
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 24 Şubat 2021 #2 Bilgisayarınız o kadar alt sınıf değil, besleyebileceğini düşünüyorum. Çok daha rezil ses kartları ile daha kaliteli kulaklıkları kullananlar var.
Bilgisayarınız o kadar alt sınıf değil, besleyebileceğini düşünüyorum. Çok daha rezil ses kartları ile daha kaliteli kulaklıkları kullananlar var.
Choke12 Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Bilgisayarınız o kadar alt sınıf değil, besleyebileceğini düşünüyorum. Çok daha rezil ses kartları ile daha kaliteli kulaklıkları kullananlar var. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim 1 hafta önce kizaru almıştım herkesin öve öve bitiremediği çamur gibi sesi vardı suçu ses kartında aradım vallaha Tamamdır teşekkürler.
Samotne Ciasteczka dedi: Bilgisayarınız o kadar alt sınıf değil, besleyebileceğini düşünüyorum. Çok daha rezil ses kartları ile daha kaliteli kulaklıkları kullananlar var. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim 1 hafta önce kizaru almıştım herkesin öve öve bitiremediği çamur gibi sesi vardı suçu ses kartında aradım vallaha Tamamdır teşekkürler.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 24 Şubat 2021 #4 Choke12 dedi: Ne bileyim 1 hafta önce kizaru almıştım herkesin öve öve bitiremediği çamur gibi sesi vardı suçu ses kartında aradım vallaha Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun ses kartında değil Kizaru pek iyi bir model sayılmaz. HS50 Pro için yeterli olur diye düşünüyorum.
Choke12 dedi: Ne bileyim 1 hafta önce kizaru almıştım herkesin öve öve bitiremediği çamur gibi sesi vardı suçu ses kartında aradım vallaha Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun ses kartında değil Kizaru pek iyi bir model sayılmaz. HS50 Pro için yeterli olur diye düşünüyorum.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 25 Şubat 2021 #5 Choke12 dedi: Ne bileyim 1 hafta önce kizaru almıştım herkesin öve öve bitiremediği çamur gibi sesi vardı suçu ses kartında aradım vallaha Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kizaru USB kulaklık değil mi? Onboard ses kartının ne gibi bir etkisi olsun buna?
Choke12 dedi: Ne bileyim 1 hafta önce kizaru almıştım herkesin öve öve bitiremediği çamur gibi sesi vardı suçu ses kartında aradım vallaha Tamamdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kizaru USB kulaklık değil mi? Onboard ses kartının ne gibi bir etkisi olsun buna?