zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bu bölümdeki ismi nasıl değiştirebilirim?
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Haziran 2021 #2 Denetim masası / kullanıcı hesapları / hesabınızın adını değiştirin. Artı 0 Eksi
KS KS zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 AyarsıZZ dedi: Denetim Masası / kullanıcı hesapları / hesabınızın adını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Oradaki hesap ismim farklı zaten klasör isminden bahsediyorum. Artı 0 Eksi
AyarsıZZ dedi: Denetim Masası / kullanıcı hesapları / hesabınızın adını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Oradaki hesap ismim farklı zaten klasör isminden bahsediyorum.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Haziran 2021 #4 zlatanoğulları dedi: Oradaki hesap ismim farklı zaten klasör isminden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyaya sağ tıklayıp, yeniden adlandır diyebilirsin. Artı 0 Eksi
zlatanoğulları dedi: Oradaki hesap ismim farklı zaten klasör isminden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyaya sağ tıklayıp, yeniden adlandır diyebilirsin.
KS KS zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #5 AyarsıZZ dedi: Dosyaya sağ tıklayıp, yeniden adlandır diyebilirsin. Genişletmek için tıkla... O bölüm yok. Artı 0 Eksi
AyarsıZZ dedi: Dosyaya sağ tıklayıp, yeniden adlandır diyebilirsin. Genişletmek için tıkla... O bölüm yok.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Haziran 2021 #6 zlatanoğulları dedi: Eki Görüntüle 1060881 O bölüm yok. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hesapları kısmından istediğin isimle yeni bir hesap oluşturup, onu kullanabilirsin. Yeni hesaba yönetici yetkisi verdiğin zaman eskiyi silebiliyorsun. Artı 0 Eksi
zlatanoğulları dedi: Eki Görüntüle 1060881 O bölüm yok. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hesapları kısmından istediğin isimle yeni bir hesap oluşturup, onu kullanabilirsin. Yeni hesaba yönetici yetkisi verdiğin zaman eskiyi silebiliyorsun.