Emir Krcy Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Başlıkta yazdığım gibi çok az sistem yiyen ücretsiz antivirus programı lazım. 1GB RAM'im var.
ismimVardiUnuttum Picopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 Yer Marrakech, Morocco Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek meslek yok 9 Şubat 2022 #2 ClamWin.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #3 Emir Krcy dedi: Başlıkta yazdığım gibi çok az sistem yiyen ücretsiz antivirus programı lazım. 1GB RAM'im var. Genişletmek için tıkla... PC tools veya norton
Emir Krcy dedi: Başlıkta yazdığım gibi çok az sistem yiyen ücretsiz antivirus programı lazım. 1GB RAM'im var. Genişletmek için tıkla... PC tools veya norton
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.415 Makaleler 3 Çözümler 61 9 Şubat 2022 #4 Kullanmayın. Eziyet olur. Şüphelenince tarama yapmanız yeterli.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 10 Şubat 2022 #5 Immunet en hafifi.
Emir Krcy Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #6 ismimVardiUnuttum dedi: ClamWin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kastırır mı?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 10 Şubat 2022 #7 ClamWin bir tarama aracı, AV değil. 1 GB bellek tarayıcıya zor yetecektir zaten, AV yüklemenin özel bir sebebi yoksa önermem.
ClamWin bir tarama aracı, AV değil. 1 GB bellek tarayıcıya zor yetecektir zaten, AV yüklemenin özel bir sebebi yoksa önermem.
Emir Krcy Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #8 SiyahPassat dedi: Kullanmayın. Eziyet olur. Şüphelenince tarama yapmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Şüphelendiğimden indiriyorum. Bilgisayar boş dururken 1GB RAM yiyor normalde boşta duruken 150-200 MB kullanıyor. Virüs olduğundan şüpheleniyorum. Arka planda bir sürü abidik gubidik şeyler çalışıyor (sistem değil)
SiyahPassat dedi: Kullanmayın. Eziyet olur. Şüphelenince tarama yapmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Şüphelendiğimden indiriyorum. Bilgisayar boş dururken 1GB RAM yiyor normalde boşta duruken 150-200 MB kullanıyor. Virüs olduğundan şüpheleniyorum. Arka planda bir sürü abidik gubidik şeyler çalışıyor (sistem değil)
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 10 Şubat 2022 #9 Panda Dome vardı onu deneyebilirsin.
Emir Krcy Femtopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #10 acv dedi: ClamWin bir tarama aracı, AV değil. 1 GB bellek tarayıcıya zor yetecektir zaten, AV yüklemenin özel bir sebebi yoksa önermem. Genişletmek için tıkla... Sadece indirip tarama yapcam. Virus varsa temizleyecm. Fermion dedi: Panda Dome vardı onu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sen kullandın mı? Önerir misin?
acv dedi: ClamWin bir tarama aracı, AV değil. 1 GB bellek tarayıcıya zor yetecektir zaten, AV yüklemenin özel bir sebebi yoksa önermem. Genişletmek için tıkla... Sadece indirip tarama yapcam. Virus varsa temizleyecm. Fermion dedi: Panda Dome vardı onu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sen kullandın mı? Önerir misin?