yagz333 Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:02 #1 Kurulum falan yapacağım ama nasıl bir ortam oluşturayım, aklımda hiçbir şey yok. Sizdekileri örnek olarak atsanıza. Cam önü kuracağım bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 20:10
Kurulum falan yapacağım ama nasıl bir ortam oluşturayım, aklımda hiçbir şey yok. Sizdekileri örnek olarak atsanıza. Cam önü kuracağım bu arada.
yagz333 Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:12 #3 Sundayman ALi dedi: Hocam tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Setup fotoğrafı işte. Konu başlığını setup fotoğrafı diye yazmıştım düzenlenmiş.
Sundayman ALi dedi: Hocam tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Setup fotoğrafı işte. Konu başlığını setup fotoğrafı diye yazmıştım düzenlenmiş.
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:15 #4 yagz333 dedi: Setup fotoğrafı işte. Konu başlığını setup fotoğrafı diye yazmıştım düzenlenmiş. Genişletmek için tıkla... Bütçe sorayım ilk başta.
yagz333 dedi: Setup fotoğrafı işte. Konu başlığını setup fotoğrafı diye yazmıştım düzenlenmiş. Genişletmek için tıkla... Bütçe sorayım ilk başta.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 Cumartesi 20:16 #5 yagz333 dedi: Kurulum falan yapacağım ama nasıl bir ortam oluşturayım, aklımda hiçbir şey yok. Sizdekileri örnek olarak atsanıza. Cam önü kuracağım bu arada. Genişletmek için tıkla... Şimdi masa koltuk vs. Felan sıfırdan mı kuracaksınız? Eğer öyle ise bütçeniz nedir?
yagz333 dedi: Kurulum falan yapacağım ama nasıl bir ortam oluşturayım, aklımda hiçbir şey yok. Sizdekileri örnek olarak atsanıza. Cam önü kuracağım bu arada. Genişletmek için tıkla... Şimdi masa koltuk vs. Felan sıfırdan mı kuracaksınız? Eğer öyle ise bütçeniz nedir?
yagz333 Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:18 #6 Ahmt1 dedi: Şimdi masa koltuk vs. falan sıfırdan mı kuracaksınız? Eğer öyle ise bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yok masayı direk yaptıracağım yaten böyle bir 7 8 bin falan harcarım.
Ahmt1 dedi: Şimdi masa koltuk vs. falan sıfırdan mı kuracaksınız? Eğer öyle ise bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yok masayı direk yaptıracağım yaten böyle bir 7 8 bin falan harcarım.