Sistem M330 ekran kartını kullanmıyor

yavuzgungor0

Femtopat
Daha fazla  
AMD Radeon R5 M330 ekran kartım var. HP dizüstü bilgisayar. 12 GB RAM var fakat oyunlarda düşük FPS sorunu yaşıyorum. Bilgisayarım 2. Ekran kartımı kullanmıyor. M330'u kullanmıyor. Ne yaptıysam bir türlü olmadı. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Bilgisayara hangi parçayı eklemem lazım veya yeni bir ekran kartı mı almam lazım? Alacaksam hangi model olmalı veya dizüstü bilgisayara 140 Hz monitör alsam düzelir mi? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Ekran akrın çok eski artık oyunlar yetmiyordur.
Yeni ekran kartı için kaç TL bütçen var.
Ayrıca laptopa ekran kartı takılmıyor.
Harici bir sürü ekipman lazım öylede çalışmayabilir.

Bende de aynı ekran kartı var. 3 sene boyunca ben de sen gibi uğraşıyordum ama çözdüm sonunda. Hemen anlatayım, Pil'e sağ tık yapıp güç seçeneklerine tıkla. Sonra oradan özel plan oluştur ve gelişmiş güç ayarları gibi bir şey olacak altta hemen. Sonra prize takılı seçeneklerindekilerin hepsini yüksek performans yap. Pilde dengeli veya güç tasarrufu seçersin istediğin gibi. Sonra Radeon ayarlarından da istediğin oyunu orada bulup oyun modu seç. E'spor veya oyuncu modu falan var istediğini seçersin. Bir de windows arama kısmına oyun modu yaz onu da aktifleştir. O da iyidir. Ben bunları yapıyorum sağ olsun FPS'im arttı bayağı. İyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…