UEFI devrede olduğundan emin ol. Ayrıca konu açtın sürüm için, orada dedim ki Catalina 10.15.1 ve üstü kur. Bu kafa ile devam edip Mojave kurarsan ekran kartımı nasıl tanıtırım diye konu açarsın.
UEFI devrede olduğundan emin ol. Ayrıca konu açtın sürüm için, orada dedim ki Catalina 10.15.1 ve üstü kur. Bu kafa ile devam edip Mojave kurarsan ekran kartımı nasıl tanıtırım diye konu açarsın.
Onu kurmaya çalıştıgımda da aynı sorun ile karşılaştım. Onceden Mojave 14 kurmuştum. Boot edebilmiştim fakat slide=0 yazmam gereken yere bir turlu erışım saglayamadım ve Config'ler eksikti.
Ben de başka bir yerden indirip tekrar yazdım USB belleğe ama bu sefer Boot edemedim.
Sizin dediginiz surumu de Boot edemedim.
Nasıl şimdi konu açabiliyorsanız, Catalina'da boot edememe sorunu hakkında da bir konu açabilirdiniz. Slide=0 yazman gereken yere erişim Clover gibi sağlayamazsın, imaj OpenCore çünkü.
Nasıl şimdi konu açabiliyorsanız, Catalina'da boot edememe sorunu hakkında da bir konu açabilirdiniz. Slide=0 yazman gereken yere erişim Clover gibi sağlayamazsın, imaj OpenCore çünkü.
Sistem donmuyor, slide=0 yazacağın yerde bayağı bir komut olduğu için nereye yazdığını görmüyordun yüksek ihtimalle. Mojave imajında Clover'dayken space tuşuna basıp slide=0'i işaretleyebilirsin fakat ben sana bundan itibaren yardımcı olamam dostum. İyi forumlar.
Sistem donmuyor, SLI'de=0 yazacağın yerde bayağı bir komut olduğu için nereye yazdığını görmüyordun yüksek ihtimalle. Mojave imajında Clover'dayken space tuşuna basıp SLI'de=0'i işaretleyebilirsin fakat ben sana bundan itibaren yardımcı olamam dostum. İyi forumlar.