Çözüldü Sistem Malwarebytes taraması esnasında kapandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UfukB12

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce bilgisayarımda garip sorunlar çıkmaya başladı. Örneğin Google'da arama yapamıyordum. Arama yerine yazdığımda sonuçlar çıkmıyordu. Kayıt defteri üzerinden işlemlerle düzeliyordu. Her seferinde ya da Windows arama kutucuğuna yazı yazamıyordum, klavye orada çalışmıyordu.

Ben de bu nedenlerle Malwarebytes indirdim. Taratırken PC kapandı kendiliğinden ve bir daha açılmadı. PC'yi açtığımda American megatrenda yazısında kalıyor. Bazen ekran tamamen kararıyor sol üstte _ yanıp sönüyor. Ne yapmalıyım?

Çözüm
BIOS ekranına gir ve HDD görünüyor mu bak. HDD'den garip ses geliyormuydu? Mesela tik tik diye vurma sesi, eski bir HDD kullanıyormussunuz ömrünü tamamlamış olabilir.
Birkaç gün önce bilgisayarımda garip sorunlar çıkmaya başladı. Örneğin Google'da arama yapamıyordum. Arama yerine yazdığımda sonuçlar çıkmıyordu. Kayıt defteri üzerinden işlemlerle düzeliyordu. Her seferinde ya da Windows arama kutucuğuna yazı yazamıyordum, klavye orada çalışmıyordu.

Ben de bu nedenlerle Malwarebytes indirdim. Taratırken PC kapandı kendiliğinden ve bir daha açılmadı. PC'yi açtığımda American megatrenda yazısında kalıyor. Bazen ekran tamamen kararıyor sol ÜSTTE _ YANIP sönüyor. Ne yapmalıyım?

Taratırken kapanması SSD ile alakalı olabilir pek bir şey bilmiyorum bu konuyla ilgili o yüzden ne söylesem pek bir yararının olacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı