Sistem masaüstünde bile takılıyor

İsimsiz Kahrmn

Hectopat
Şu son 2 haftadır bu sorun beni çok rahatsız ediyor. Oyun oynarken bir anda bilgisayara (evet oyuna değil bilgisayara) drop girmeye başlıyor. Bu drop 20-30 saniye kadar sürüyor. Masaüstü de dahil olmak üzere bilgisayar her yerde donmaya başlıyor. Robotumsu sesler geliyor bilgisayardan. Bunun çözümü var mıdır?

Robotik sesler ve masaüstünde bile donduğunu okuyunca direkt aklıma harddiskte bir sorun olabileceği geldi. Harddiskin eski veya zarar görmüş olabilir mi? Daha iyi açıklamayı bilen arkadaşlar yapacaktır.

Büyük bir ihtimal HDD veya SSD dendir. Ya da virüs te olabilir fakat ses ise disk olabilir. Önerim ise bad sector taraması yapmanız.
Şu an bad sector taraması yaptırıyorum. Eğer bad sector çıkarsa düzeltme şansım varmı?
Robotik sesler bilgisayarda kendiliğinden gelmiyor. Mesela arkada müzik açıksa müziğin sesi bozuluyor.

Aynı hatayı 1 aydır bende yaşıyorum her şeyi denedim neredeyse okumadığım yorum kalmadı ama sonuç aynı çözüme ulaşıldıysa paylaşırsanız sevinirim.
Şu an bad sector taraması yaptırıyorum. Eğer bad sector çıkarsa düzeltme şansım varmı?
Robotik sesler bilgisayarda kendiliğinden gelmiyor. Mesela arkada müzik açıksa müziğin sesi bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…