Onur_Deniz07 Yoctopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Bilgisayarımın ekranı bozuldu bu şekilde, format atınca düzeliyor sonra tekrar böyle oluyor, çözümü var mıdır?
Bilgisayarımın ekranı bozuldu bu şekilde, format atınca düzeliyor sonra tekrar böyle oluyor, çözümü var mıdır?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 16 Nisan 2024 #2 Onur_Deniz07 dedi: Bilgisayarımın ekranı bozuldu bu şekilde, format atınca düzeliyor sonra tekrar böyle oluyor, çözümü var mıdır? Eki Görüntüle 2170437 Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel mi? Artı 0 Eksi
Onur_Deniz07 dedi: Bilgisayarımın ekranı bozuldu bu şekilde, format atınca düzeliyor sonra tekrar böyle oluyor, çözümü var mıdır? Eki Görüntüle 2170437 Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel mi?
KS KS Onur_Deniz07 Yoctopat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #3 Vınnnn dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum reis pc eski de nasil halledebiliriz Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum reis pc eski de nasil halledebiliriz
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 16 Nisan 2024 #4 Onur_Deniz07 dedi: Vallahi bilmiyorum reis PC eski de nasıl halledebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız ve işlemciniz ne? Eski ise ekran kartından kaynaklı bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Onur_Deniz07 dedi: Vallahi bilmiyorum reis PC eski de nasıl halledebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız ve işlemciniz ne? Eski ise ekran kartından kaynaklı bir sorun olabilir.