Sistem mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Herdeja

Kilopat
Yer
Hogwarts
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1lkawpOotXS3_RDy9UwupDBbb5PkqbVAw/view?usp=drive_link
RAM
GSkill Trident 2x16 6000 MHz
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000 2TB
Ekran kartı
MSI RTX 4090
Anakart
Asus Rog B760-G
İşlemci
i9 13900k
Merhaba. Bilgisayarım FIFA 25 oyununda sürekli ve sürekli mavi ekran veriyor ya da sebepsizce oyundan atıyor. Bazen durup dururken kendisi de mavi ekran veriyor oyun oynamıyorken. Sorun acaba nerededir?

En sağlılı çözüm temiz bir format atmaktır.

Son 1 aydır 2 defa format attım 1. Windows Update doğru düzgün çalışmıyordu ve 2. Windows yeni sürümünü yüklemiştim fakat çok kötü çalıştı stabil gelmedi ondan format atmak zorunda kaldım.

Windows'un Update'leri çok düzgün değil işletim sistemi değiştirmek istersen Linux'u önerirrim Mint ile başlayabilirsin

Windows'un Update'leri çok düzgün değil işletim sistemi değiştirmek istersen Linux'u önerirrim Mint ile başlayabilirsin.

Peki oyun oynayabilme açısından FPS veya tüm oyunlar sorunsuzca açılabiliyor mu? Yazılımlar Photoshop'lar vs. kullanılabiliyor mu?

Peki oyun oynayabilme açısından FPS veya tüm oyunlar sorunsuzca açılabiliyor mu? Yazılımlar Photoshop'lar vs. kullanılabiliyor mu?

Hangi oyunları oynuyorsun ve yazılımları kullanıyorsun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorularının çoğunun cevabı bu videoda var.

Son düzenleme:
Aktif olarak FIFA 25 Cyberpunk Stalker oynıyorum yazılım ise Visual Studio Code Visual studo Photoshop Office. Chat GPT gibi gşvi.

Aktif olarak FIFA 25 Cyberpunk Stalker oynıyorum yazılım ise Visual Studio Code Visual studo Photoshop Office. Chat GPT gibi gşvi.

Adobe'nin programları Linux'ta kullanılamıyor desteklemiyor fakat alternatif uygulamalar var

Bu konulara bende pek hakim değilim
Ufak bir araştırma ile öğrenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…