Sistem MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor

mernylmz

Femtopat
Daha fazla  
MEMORY_MANAGEMENT hatası aldım en son. Oyun oynarken bazı dosyalar bulunamadı hatası alıyorum ayrıca. Bazen reset atınca oyun açılıyor, bazen dosya doğrulaması yapmam gerekiyor. Memtest yaptım sorun yok. SSD testide yaptım sorun görünmüyor. İşlemci biraz ısınıyor en son onda sorun var diye düşünüyorum. Minidump dosyasını kontrol edebilir misiniz?

Bunu denedim ancak düzelmedi aksine sürekli kapanmaya başladı. Bende manuel olarak değerleri yükselttim bir süre kapanma yaşamadım. Ama şu an yine yaşıyorum ve birkaç farklı mavi ekran hatası aldım. Memory-management, 0xc002, page_fault_in hatırladığım kadarıyla.
Özellikle bilgisayar açılırken sürekli mavi ekran alıyorum ve birkaç yeniden başlatma denedikten sonra sorunsuz bir şekilde kullanıyorum bilgisayarı.
Ayrıca anakarta bağlı TP-Link TX3000e Wi-Fi/Bluetooth kartı mevcut. Bu yeniden başlamalarda Bluetooth tanınamadı şeklinde hata alıyorum ve o da bir 5dk sonra yeniden başlatınca düzeliyor.

ASRock B450M-HDV anakart
Force Vulcan TUF Gaming alliance 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
AMD Ryzen 5 5500 3.6 GHz
Sapphire AMD Radeon RX 7600 Pulse 8 GB 128bit 2755 MHz GDDR6 ekran kart
Adata XPG Gammix S11 Pro 512 GB 3500-2300MB/s M.2 SSD
FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W güç kaynağı

Sonuçları yollayın. RAM değerlerini default hale getir CPU ile birlikte. Bu sisteme optimizasyon vb. araç yüklendi mi hiç ?

Sadece ekran kartının driverını filan yükledim. Ayarlar defaultta şu an. Özellikle bilgisayarı ilk açtığımda yaşıyorum mavi ekran sorununu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-29 112914.png
    386,7 KB · Görüntüleme: 15
Hocam diskte yazma konusunda hız düşüktü. Bugün başlat menüsü işlevini yitirdi. Format attım. Son testte bir sorun görünmüyor en azından 1,5 kat. Ama bilgisayar birkaç kere daha yeniden başlattı kendini. Şu an ihtiyaç olduğu için HDD alacağım. Duruma göre SSD değiştiririm.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-30 223549.png
    40,8 KB · Görüntüleme: 12
Yeni dosyaları yollar mısın? Ayrıca diğer sorularımın cevabı hala ortada yok

Hocam hangi sorular kaçırdım galiba. Optimizasyon vb araç ise sadece AMD Software Adrenalin Edition yükledim. Diğer test sonuçlarınıda görsel olarak attım. Şu an sistem yine çöktü ve açılmıyor tekrar format lazım ve oyun filan dışında ekstra bir şeyde indirmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…