Sistem MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor

mernylmz

Femtopat
Daha fazla  
MEMORY_MANAGEMENT hatası aldım en son. Oyun oynarken bazı dosyalar bulunamadı hatası alıyorum ayrıca. Bazen reset atınca oyun açılıyor, bazen dosya doğrulaması yapmam gerekiyor. Memtest yaptım sorun yok. SSD testide yaptım sorun görünmüyor. İşlemci biraz ısınıyor en son onda sorun var diye düşünüyorum. Minidump dosyasını kontrol edebilir misiniz?

RAM ve CPU sorularım için cevap alamadım.

Hocam ikisi de default durumda. Bu sefer sisteme Windows 10 yükledim ve çok daha stabil. Birkaç saattir aç kapa yaptım yük altında bıraktım ancak tek bir kapanma yaşamadım. W11 de yazılımsal stabilite problemi yaşıyordum galiba. Sürücü çakışmaları filan belki de. Şu an için teşekkür ederim. Yarında kapanma yaşamazsam Windows 10 ile devam edeceğim artık mecbur.

Hocam RAM ve CPU default. Tekrar sistem çöktü dün akşamdan format attım. Şimdi yeni açtım sistemi bir sorun yok gibiydi ama tekrar mavi ekran hatası aldım.
minidump dosyası.

Son düzenleme:
Hocam RAM MHz defaultta 2400. Memtest yapmıştım 2 RAM için ayrı ayrı ve 0 hata vardı ne yazık ki görsel mevcut değil. 1 saatlik CPU testi görsel olarak ekledim. TP-Link kartını takmadan önce de bu sorunu yaşıyordum ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. RAM'leri 3000MHz denedim yine mavi ekran. Şu an 2933 MHz manuel ayarladım RAM'leri o şekilde deniyorum. Şu an aklıma gelen anakartın sınırda çalıştığı ve yetersiz kaldığı ihtimali.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-02 130132.png
    144,8 KB · Görüntüleme: 7
Hocam siz düşünmeyin şimdilik. Denilenleri eksiksiz yapın
TP-link sök.
Bunu yükle.
Birde sistemdeki RAM modellerini önermem. Onları sök ve bilindik sağlam bir RAM takıp sistemi test et. Bunu yapmadan önce RAM işlemi sonrası BIOS'ta gerekli ayarlamaları yaparsın. Yine devam ederse buna ek olarak farklı disk ile de test etmen gerekecek sistemdeki diski söküp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…