Emre45155 Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 140 7 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün yeni PC aldım. Monitörüm olmadığı için TV'ye bağlamak zorundayım. Ama ekrana bağladığımda hep sinyal yok hatasını alıyorum. HDMI kablosu anakarta bağlı. Bilgisayara herhangi bir şey kurmadım. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar. Bugün yeni PC aldım. Monitörüm olmadığı için TV'ye bağlamak zorundayım. Ama ekrana bağladığımda hep sinyal yok hatasını alıyorum. HDMI kablosu anakarta bağlı. Bilgisayara herhangi bir şey kurmadım. Ne yapmam lazım?
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.995 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 7 Aralık 2020 #2 HDMI kablosu anakarta bağlıysa ve işlemcinde grafik birimi yoksa görüntü alamazsın. Ekran kartın varsa HDMI'ı ekran kartına takacaksın. Artı 0 Eksi
HDMI kablosu anakarta bağlıysa ve işlemcinde grafik birimi yoksa görüntü alamazsın. Ekran kartın varsa HDMI'ı ekran kartına takacaksın.