şafak bilgin Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 433 Çözümler 1 31 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Sistem monitörü ses aygıtı olarak görüyor. Driver yüklemeye gerek var mı? Aygıtlardan monitöre tıkladıgımda baska bir sey çıkıyor. Monitörüm VP228 ASUS. Driver aradım ancak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Iyi bayramlar. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2020
Merhaba arkadaşlar. Sistem monitörü ses aygıtı olarak görüyor. Driver yüklemeye gerek var mı? Aygıtlardan monitöre tıkladıgımda baska bir sey çıkıyor. Monitörüm VP228 ASUS. Driver aradım ancak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Iyi bayramlar.
E Egemen Giray Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 433 Çözümler 4 31 Temmuz 2020 #2 Monitörü zaten ses aygıtı olarak görür ama senin monitöründe hoparlör yoksa ses vermez ama varsa Driver'a gerek olmadan ses verir.
Monitörü zaten ses aygıtı olarak görür ama senin monitöründe hoparlör yoksa ses vermez ama varsa Driver'a gerek olmadan ses verir.
pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 31 Temmuz 2020 #3 Driver gerek yokki hapörlör varsa ses verir zaten altta ses işaretine bas oradan istediğin ses aygıtını seçebiliyorsun
Driver gerek yokki hapörlör varsa ses verir zaten altta ses işaretine bas oradan istediğin ses aygıtını seçebiliyorsun