blutsechs Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 55 11 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar selam, Tüm bileşenleri farklı farklı yerlerden topladım. Case: MSI MAGForge 100M PSU: Toughpower GF1 750W MB: MSI MPG B550 GAMING PLUS CPU: Ryzen 7 3800X GPU: Palit GeForce RTX 3070 GamingPro RAM: Trident Z Neo DDR4-3600MHz CL16 (2x8GB) SSD: Kingston A2000 NVMe PCIe SSD Bu sistemin montajı nerede, kime yaptırabilirim? Kendim beceremem bu işi. İstanbul'da oturuyorum. Bu konu hakkında yardımınızı rica ediyorum.
Arkadaşlar selam, Tüm bileşenleri farklı farklı yerlerden topladım. Case: MSI MAGForge 100M PSU: Toughpower GF1 750W MB: MSI MPG B550 GAMING PLUS CPU: Ryzen 7 3800X GPU: Palit GeForce RTX 3070 GamingPro RAM: Trident Z Neo DDR4-3600MHz CL16 (2x8GB) SSD: Kingston A2000 NVMe PCIe SSD Bu sistemin montajı nerede, kime yaptırabilirim? Kendim beceremem bu işi. İstanbul'da oturuyorum. Bu konu hakkında yardımınızı rica ediyorum.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 11 Kasım 2020 #2 Becerirsin de her neyse... blutsechs dedi: Bu sistemin montajı nerede, kime yaptırabilirim? Kendim beceremem bu işi. İstanbul'da oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarcıları yerine orta halli bir bilgisayarcıya gidin biz bilemeyiz kime gideceğinizi.
Becerirsin de her neyse... blutsechs dedi: Bu sistemin montajı nerede, kime yaptırabilirim? Kendim beceremem bu işi. İstanbul'da oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Mahalle bilgisayarcıları yerine orta halli bir bilgisayarcıya gidin biz bilemeyiz kime gideceğinizi.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 11 Kasım 2020 #3 Kimseye yaptırmayın. Beceremeyeceğiniz bir şey yok, engelli olmayan herkes yapabilir. Bu videoları takip ederek yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat YouTube kanalında sayısız sistem toplama rehberi var, onları da izleyin.
Kimseye yaptırmayın. Beceremeyeceğiniz bir şey yok, engelli olmayan herkes yapabilir. Bu videoları takip ederek yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat YouTube kanalında sayısız sistem toplama rehberi var, onları da izleyin.