E ertuğrul04 Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarın parçaları ucuz geliyor diye ayrı ayrı topladım. Montaj için kaç para ayırmam lazım? Kazıklanmak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Bilgisayarın parçaları ucuz geliyor diye ayrı ayrı topladım. Montaj için kaç para ayırmam lazım? Kazıklanmak istemiyorum.
deLoreaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 5 27 Ağustos 2024 #2 ertuğrul04 dedi: Bilgisayarın parçaları ucuz geliyor diye ayrı ayrı topladım. Montaj için kaç para ayırmam lazım? Kazıklanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Formata 250-300tl istiyorlar,kasayı 500tl ye toplarlar heralde.Youtube dan izle yavaş yavaş 1 saate toplarsın.
ertuğrul04 dedi: Bilgisayarın parçaları ucuz geliyor diye ayrı ayrı topladım. Montaj için kaç para ayırmam lazım? Kazıklanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Formata 250-300tl istiyorlar,kasayı 500tl ye toplarlar heralde.Youtube dan izle yavaş yavaş 1 saate toplarsın.
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 27 Ağustos 2024 #3 Kendin topla. Kimse anne karninda ogrenmiyor bu isi
E ertuğrul04 Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 Parçalar pahalı o riski pek almak istemiyorum. Hyperionx dedi: Kendin topla. Kimse anne karninda ogrenmiyor bu isi. Genişletmek için tıkla... Parcalar pahali o yuzden o riski almak istemiyorum pek.
Parçalar pahalı o riski pek almak istemiyorum. Hyperionx dedi: Kendin topla. Kimse anne karninda ogrenmiyor bu isi. Genişletmek için tıkla... Parcalar pahali o yuzden o riski almak istemiyorum pek.