f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #11 xgongivituyu dedi: Eğer çok korkuyorsanız galiba Vatan Bilgisayar 30 TL'ye yapıyordu montajı. Genişletmek için tıkla... Hayır. Korkumun hevesimi yıkmasına izin vermeyeceğim.
xgongivituyu dedi: Eğer çok korkuyorsanız galiba Vatan Bilgisayar 30 TL'ye yapıyordu montajı. Genişletmek için tıkla... Hayır. Korkumun hevesimi yıkmasına izin vermeyeceğim.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 8 Haziran 2020 #12 Doğan Süleyman Kurt dedi: Yeterli bilgiye sahip olduğunu düşündüğün sürece yapabilirsin. İşlemci soğutucusunun kablosunu CPU fan yazan yere takman yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam aptala anlatır gibi anlatan rehber videosu var mı?
Doğan Süleyman Kurt dedi: Yeterli bilgiye sahip olduğunu düşündüğün sürece yapabilirsin. İşlemci soğutucusunun kablosunu CPU fan yazan yere takman yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam aptala anlatır gibi anlatan rehber videosu var mı?
xgongivituyu Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 684 Çözümler 3 8 Haziran 2020 #13 akinbarisabdullah240 dedi: Hocam aptala anlatır gibi anlatan rehber videosu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
akinbarisabdullah240 dedi: Hocam aptala anlatır gibi anlatan rehber videosu var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Doğan Süleyman Kurt Megapat Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #14 akinbarisabdullah240 dedi: Hocam aptala anlatır gibi anlatan rehber videosu var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Technopat'ın Youtube kanalındaki videoları izleyerek kendi montajımı yaptım. Yeterinde iyi ve kaliteli anlatım mevcut. Tavsiye ederim.
akinbarisabdullah240 dedi: Hocam aptala anlatır gibi anlatan rehber videosu var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Technopat'ın Youtube kanalındaki videoları izleyerek kendi montajımı yaptım. Yeterinde iyi ve kaliteli anlatım mevcut. Tavsiye ederim.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #15 3 Sistemimide ben yaptım. Birincisinde R3 1200 GTX 550 Ti 2 GB vardı. 2.sinde R5 1600 GTX 960 4 GB vardı. 3.sünde R7 2700X RTX 2070 Super vardı. 2. ve 3.sünü yaparken çok dikkatli oldum. Ve başarılı oldum.
3 Sistemimide ben yaptım. Birincisinde R3 1200 GTX 550 Ti 2 GB vardı. 2.sinde R5 1600 GTX 960 4 GB vardı. 3.sünde R7 2700X RTX 2070 Super vardı. 2. ve 3.sünü yaparken çok dikkatli oldum. Ve başarılı oldum.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 9 Haziran 2020 #16 xgongivituyu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gerçekten de aptala anlatıyor
xgongivituyu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gerçekten de aptala anlatıyor