Çözüldü Sistem Monterey kurulumda Apple logosunda tıkanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wick_004

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba Technopat'ın son videosunda ki gibi OpenCore ile macOS Monterey kuracaktım fakat USB ile boot edip install macOS Monterey dediğimde Apple logosunda tıkalı kaldı.

Sistemim:
RX590 8 GB ekran kartı.
i39100F işlemci.
H310M 2.0 anakart.
16 GB RAM.

Çözüm
Videodaki EFI dosyası sisteminiz için değil. İmaj EFI'sindeki configi kullanabilirsiniz. İmaj EFI'si:
Yanlış bilgi
Ekran kartın AMD olduğu için desteklemiyor. Ayrıca işlemcinde F ibaresi olduğu için görüntü alamazsın. Bundan dolayı takılı kalması normaldir.

Ekran kartın AMD olduğu için desteklemiyor. Ayrıca işlemcinde F ibaresi olduğu için görüntü alamazsın. Bundan dolayı takılı kalması normaldir.

OpenCore docs da RX590'ın son sürümü desteklediğini söylüyordu.
Burada 9100F işlemci ve RX570 ile başarılı kurulum yapıldığını gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videodaki EFI dosyası sisteminiz için değil. İmaj EFI'sindeki configi kullanabilirsiniz. İmaj EFI'si:

Çözüm
Linkteki dosyaları EFI bölümüne aktardım. Dosya isimlerinde herhangi bir düzenlememe yapmama gerek var mı?
Videodaki EFI ile bilgisayarın uyumlu değil. İmaj ile hazır gelen EFI içindeki Desktop Comet Lake olan confiğin adını config olarak düzenledikten sonra tekrar dene.
Dediğiniz gibi yaptıktan sonra sorun çözüldü. Olayı anlamam biraz uzun sürdü. Her şey için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…