matakps Femtopat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 Bilgisayarımı ilk aldığım günkü gibi yapmak istiyorum. Şu an Windows 11 kurulu, bu bilgisayarı nasıl FreeDOS yapabilir ve bütün dosyaları silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2024
Bilgisayarımı ilk aldığım günkü gibi yapmak istiyorum. Şu an Windows 11 kurulu, bu bilgisayarı nasıl FreeDOS yapabilir ve bütün dosyaları silebilirim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.932 Makaleler 6 Çözümler 539 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 11 Haziran 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.062 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #3 matakps dedi: Bilgisayarımı ilk aldığım günkü gibi yapmak istiyorum. Şu an Windows 11 kurulu, bu bilgisayarı nasıl FreeDOS yapabilir ve bütün dosyaları silebilirim? Genişletmek için tıkla... Niçin öyle bir şey yapmak istiyorsunuz ki? Satacaksanız alttaki videoya bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
matakps dedi: Bilgisayarımı ilk aldığım günkü gibi yapmak istiyorum. Şu an Windows 11 kurulu, bu bilgisayarı nasıl FreeDOS yapabilir ve bütün dosyaları silebilirim? Genişletmek için tıkla... Niçin öyle bir şey yapmak istiyorsunuz ki? Satacaksanız alttaki videoya bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et