Sistem nasıl toplanır?

Bütçe
6000
Yardımcı videolar var. Ama ilk önce ben nasıl yaptığımı anlatayım.
➥ Anakartı kutusunun üzerine koydum.
➥ Işlemci montajı için işlemci kapağını kaldırdım.
➥ Daha sonra işlemcinin köşesindeki üçgen e göre işlemci yerine koydum.
➥ Hafifçe bastırıp kapağını kapattım.
➥ Soğutma fanını monteledim.
➥ RAM clipslerini açıp RAM'leri taktım.
➥ Daha sonra kasaya vidaladım.
➥ HDD ve SSD'yi bağladım. Daha sonra kasadaki yuva kısmına vidaladım.
➥ Ekran kartı montemi yaptım.
➥ PSU kasa birleşik olduğu için onu bağlamadım. Kablolamayı yaptım ve sorunsuz bir şekilde montajı bitirdim.

Rehber olması adına şu videoya bakabilirsin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videolar ile artık evde yapmamak neredeyse imkansız, zaten günümüzde başkalarına güvenmek (istisnalar bulunuyor tabi) neredeyse imkansız, Technopat videoları gayet açıklayıcı, ben özellikle QP Hawk'ı gayet faydalı buldum. Anakart değiştireceğim inşaallah montajı kendim yapacağım. 😁

İnternette hazır PC Toplama sihirbazları var ben onlardan birisini kullanmayı düşünüyorum (sinerji.gen.tr) ama daha önce hiç tecrübem olmadığı için uyumsuz parçalar seçmekten korkuyorum

İnternette hazır PC Toplama sihirbazları var ben onlardan birisini kullanmayı düşünüyorum (sinerji.gen.tr) ama daha önce hiç tecrübem olmadığı için uyumsuz parçalar seçmekten korkuyorum
Buraya konu açarsanız arkadaşlar bütçenize göre iyi sistemler toplayabilir, size sadece montaj yapmak düşer. Onu da videolar ile halledebilirsiniz. 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı