Napstablook Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.139 Çözümler 14 1 Şubat 2018 #11 Silinen üye dedi: Tıpkı tıp doktorlarının diyet konusundaki hararetli uyuşmazlıkları veya hadis / fıkıh alimlerinin birbirlerini sürekli veto etmeleri gibi. Genişletmek için tıkla... Kendimi bir an o doktorların yerine koydum Konuyu hiç bu açıdan düşünmemiştim
Silinen üye dedi: Tıpkı tıp doktorlarının diyet konusundaki hararetli uyuşmazlıkları veya hadis / fıkıh alimlerinin birbirlerini sürekli veto etmeleri gibi. Genişletmek için tıkla... Kendimi bir an o doktorların yerine koydum Konuyu hiç bu açıdan düşünmemiştim
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 1 Şubat 2018 #12 Dostlarım ezber zaten sadece kısa özet rehberi nasıl toplanır ile konu isterseniz 7-8 konu da anca anlatırım bu ezberden özet. Düşük Bütçe olarak AMD X4 950 kullanabilirsiniz ben uyuşmazlıklara ilgili vb konulara özet geçtim.
Dostlarım ezber zaten sadece kısa özet rehberi nasıl toplanır ile konu isterseniz 7-8 konu da anca anlatırım bu ezberden özet. Düşük Bütçe olarak AMD X4 950 kullanabilirsiniz ben uyuşmazlıklara ilgili vb konulara özet geçtim.