Çözüldü Sistem neden mavi ekran verdi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

GosawK

Decapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://disk.yandex.com.tr/d/SQ8HhPERfuXcXA
RAM
16 GB RAM 3200 Mhz
SSD veya HDD modeli
1 TB Kingston M2 SSD
Ekran kartı
Nvidia ROG Strix 3070 Tİ
Anakart
Asus Tuf Gaming B-450M Pro Gaming
İşlemci
Ryzen 7 5800x3D
Her zaman oynadığım oyuna girerken mavi ekran hatası aldım. Sebebini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum. Yukarıda sistem bilgilerini ve minidump dosyasından aldığım raporu atacağım. Yardım eden herkese teşekkürler.

Çözüm
Girdiğin oyun valoranttı herhalde Vanguard çökmüş 2 minidump dosyasındada. Fakat ana kaynak ekran kartı sürücün olarak gözüküyor.

Rehberi uygulayın.

Valorantı silin. Sonra geri kurarsınız isterseniz.

DDU ile ekran kartının sürücüsünü silip geri kurun.

Ardından geri cevap verin.
Girdiğin oyun valoranttı herhalde Vanguard çökmüş 2 minidump dosyasındada. Fakat ana kaynak ekran kartı sürücün olarak gözüküyor.

Rehberi uygulayın.

Valorantı silin. Sonra geri kurarsınız isterseniz.

DDU ile ekran kartının sürücüsünü silip geri kurun.

Ardından geri cevap verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yardımınız için teşekkür ederim. Öncelikle valoranta girmemiştim steamden horizon forbidden weste girerken yaşandı mavi ekran hatası hatta sonrasında oyuna tekrar girdim ve şuan oynamaya devam ediyorum bir problem olmadı ama tabi bildiğiniz gibi Vanguard arkada çalışıyor sürekli. Valorantı kaldırırsam ekran kartı sürücüsü için yine dediğiniz şeylere bakmam gerekir mi?

Yardımınız için teşekkür ederim. Öncelikle valoranta girmemiştim steamden horizon forbidden weste girerken yaşandı mavi ekran hatası hatta sonrasında oyuna tekrar girdim ve şuan oynamaya devam ediyorum bir problem olmadı ama tabi bildiğiniz gibi Vanguard arkada çalışıyor sürekli. Valorantı kaldırırsam ekran kartı sürücüsü için yine dediğiniz şeylere bakmam gerekir mi?
Hocam çoken ana şey ekran kartı sürücünüz. Vanguard'da yüklenmemiş. Ben her ihtimale karşın silmeniz önerdim vanguardı. Belki bu işte payı vardır.

Attığım sistem dosyası onarma rehberini uygulayın. Kısa sürecektir.

Birde valorantı silin. Sorun çözülmez ise ekran kartı sürücünü DDU ile siler geri kurarsın. Bir daha da yaşamazsın diye tahmin ediyorum

Valorant Vanguard çok sıkıntılı bir program. Valorant oynamanızı da pek tavsiye etmem. Vanguard yüzünden çok fazla mavi ekran yemişliğim var. Ayrıca Vanguard, siz ne yaparsanız yapın arkada açık kaldığı sürede bilgisayarınızın ekranının fotoğrafını çekip sanırsam loglarda tutuyor ve bu loglar inceleniyor.

Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımlarınız için. Sistem dosyası onarma rehberini uygulayacağım valorantı da sileceğim oynamıyordum zaten artık. İnşallah tekrardan yaşamam bir daha yaşanırsa zaten sizi bilgilendiririm çok sağolun

Valorant Vanguard çok sıkıntılı bir program. Valorant oynamanızı da pek tavsiye etmem. Vanguard yüzünden çok fazla mavi ekran yemişliğim var. Ayrıca Vanguard, siz ne yaparsanız yapın arkada açık kaldığı sürede bilgisayarınızın ekranının fotoğrafını çekip sanırsam loglarda tutuyor ve bu loglar inceleniyor.
Evet çok doğru gerçekten bilgisayar üzerinde benden daha fazla yetkisi var bu değişik programın çok haklısınız

Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımlarınız için. Sistem dosyası onarma rehberini uygulayacağım Valorant'ı da sileceğim oynamıyordum zaten artık. İnşallah tekrardan yaşamam bir daha yaşanırsa zaten sizi bilgilendiririm çok sağ olun

Rica ederim hocam. Umarım yaşamazsınız. Eğer sorununuz düzelir ise, çözüm olarak işaretler iseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı