Sistem nereden alınmalı?

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 tane
4981 TL tutar hocam. İyi bir araştırmayla daha ucuza alabilirsiniz. Bazı sitelerdeki indirimler görünmüyor. Mesela incehesapta bu parçalar indirime girerse akakçede çıkmıyor.

Sistem güzel bunun toplanmış halini araştırarak ince hesapta bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ucuz olması için ayrı ayrı sitelerden toplanabilir, en bilindikler ve forumda önerilen siteler Sinerji, GameGaraj, İtopya, Teknobiyotik, Hepsiburada, N11, Trendyol, Akakçe gibi siteler var, ama bütçe 4500,4000 TL ve daha üstü ise GameGaraj güzel olabilir, 10-15k gibi bir şey ise toplama daha iyi olabilir.

Donanım arşivi izleyip gaza geldim. Acaba 2.el nasıl alınır araştırması yapıp 2.ele yönelsem fena fikir değil aslında. Ama bir adam bana şöyle demişti:2.el alma. Şimdi talep çok olduğundan bozuk ürünü bile rahatlıkla sattıklarından bahsediyordu 2.elde. Ben araştırmaya koyuluyorum.

Hocam Gamegaraj'da kronik sorunlu SSD'ler alınabiliyor. Kingston ve Samsung dışında düzgün SSD yok. Güç kaynakları iyi değil bence. Ben alamadım ama size alabilirseniz Güç kaynağı ve SSD olmadan satın alıp kendiniz sonradan alsanız daha sağlıklı olur. Fiyatları ucuz mu diğerlerine göre elbette ucuzdur ama durum böyle.

2.el GET ile alırsan daha iyi olur, GET ile daha çok satıcının dolandırılma ihtimali var, ama her türlü test ile yapıp alın, alabilirseniz elden test yapıp alın, GET şöyle işler, dostum kredi kartı ile sahibinden sitesine online ödeme yapıyorsun daha sonra satıcı sana ürünü gönderiyor ve ürün sana geldikten sonra gerekli kontrolleri yapıyorsun bir problem yoksa onay veriyorsun, para satıcıya yatırılmış oluyor. Buradaki olay sen parayı siteye gönderiyorsun site senin onayını aldıktan sonra satıcıya iletiyor. Her türlü testi yapıp alın, isterseniz 2.el + sıfır da toplayabilirsiniz, PSU'yi sıfır almanızı öneririm ve çok yıl kullanılmış parçalar almamanızı, ne tür testler yapıcağınız hakkında bilgi sahibi değilseniz, yeni konu açıp sorabilirsiniz.

Aslında fiyatın ucuz olması kendi firmaları üretiyor. Türk firma. Fakat kalitesiz üretiyorlar maliyetli düşürmek için. Bu yüzden 300 400 fiyat düşük oluyor. Dediğiniz gibi yapılıp alınabilir. BIOSTAR anakartlar da pek sağlıklı gözükmüyor bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…