Sistem önerileri

Sahibinden'dekileri geç. Kasa ve PSU ikilisi çok kalitesiz ve değiştirme imkanın yok. Güçkazan sitesi güvenilir mi bilmiyorum ilk defa sizden duyuyorum ben de. Fakat yanlış anlamadıysam o sitede de kasa ve PSU değişmiyor. En iyisi başka sitelerden toplamak.

Hiçbirisi. Toplam bütçeniz nedir? Sıfır daha iyileri alınır.
Toplam bütce 7k max monitör dahil olması lazm
Sahibinden'dekileri geç. Kasa ve PSU ikilisi çok kalitesiz ve değiştirme imkanın yok. Güçkazan sitesi güvenilir mi bilmiyorum ilk defa sizden duyuyorum ben de. Fakat yanlış anlamadıysam o sitede de kasa ve PSU değişmiyor. En iyisi başka sitelerden toplamak.
anladım denk geliyor bakıyorm bende
R5 3600+B450M DS3H+3xRGB Fan yükseltmesiyle bu sistemi öneririm. 5000TL Sistem Toplama Rehberi - Technopat Sosyal
bakıcam bu öneriye
Bütçeni söylersen daha sağlıklı bir sistem tavsiye edilebilir. Kullanım amacı vs. detay verin yardımcı olalım.
toplam 7k monitör dahil
O kasaların hepsi çok kötü her şey eski nesil ve ellerinde kalmış ürünler. 5400TL fiyata Webtekno Gold alınabilir.
anladım bunlarada bakcam
Bütçe söyleyin yardımcı olalım galiba 7.000 tl kadar bütçeniz var.
aynen ama monitör içinde olması lazm

Toplam bütce 7k max monitör dahil olması lazm

anladım denk geliyor bakıyorm bende

bakıcam bu öneriye

toplam 7k monitör dahil

anladım bunlarada bakcam

aynen ama monitör içinde olması lazm
Battle goldun yanında C27G1 de alın indirimli geliyor. Toplam 7.500 e denk geldi benim bu sistem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı