Sistem önerisi: anakart, işlemci, ram

Bütçem biraz düştüğü için daha uygun bir anakart önerisi istemiştim ama sizin önerdiğiniz biraz daha pahalı hocam :)
Olurmu öyle şey arkadaşın önerdiği 222 Lira (indirim ile) benim attığım MSI ise 181 Lira (indirim ile) :)

Ek olarak göründüğü üzere ASUS'da Sata 3 portu yok ama benim attığım MSI'da var :p

Hocam yazdığın anakarttan biraz daha uygun ama en az bunun kadar performans veren bir anakart var mıdır?

Bütçem 750 TL dediniz ben 720 TL sistem attım size, yani 30 TL size kalıyor, ayrıca ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu performansa bu fiyat aynı performans ile daha ucuzu olsa bunu alan olmazdı ucuzsa illa bir eksisi vardır :) Bu anakart fiyatına göre gayet iyi. Hatta bundan düşüğü pek bir işe yaramaz denebilir.

Olurmu öyle şey arkadaşın önerdiği 222 Lira (indirim ile) benim attığım MSI ise 181 Lira (indirim ile) :)

Ek olarak göründüğü üzere ASUS'da Sata 3 portu yok ama benim attığım MSI'da var :p

Üstad yanlış bakmışım kusura bakma haklısın :) arkham arkadaşımızın önerdiği anakartla arasında çok fark var mıdır?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı