8 895944 Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 3 7 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Ama sistem dizme konusunda bilgi sahibi değilim. Bu sistem şu an dizilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2025
Arkadaşlar bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Ama sistem dizme konusunda bilgi sahibi değilim. Bu sistem şu an dizilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
veysoo Picopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek çalışmıyor 7 Ağustos 2025 #2 895944 dedi: Arkadaşlar bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Ama sistem dizme konusunda bilgi sahibi değilim. Bu sistem şu an dizilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bütceni söylemezsen biz nasıl dizelim hocam sana? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2025
895944 dedi: Arkadaşlar bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Ama sistem dizme konusunda bilgi sahibi değilim. Bu sistem şu an dizilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bütceni söylemezsen biz nasıl dizelim hocam sana?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.736 Çözümler 121 7 Ağustos 2025 #3 895944 dedi: Arkadaşlar bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Ama sistem dizme konusunda bilgi sahibi değilim. Bu sistem şu an dizilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neden bu sistemi seçtiniz bilmiyorum. Ama bunu alacak kadar paranız varsa RTX 5000 serisi çıkmışken ona bakın derim.
895944 dedi: Arkadaşlar bir sistem dizmeyi düşünüyorum. Ama sistem dizme konusunda bilgi sahibi değilim. Bu sistem şu an dizilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Neden bu sistemi seçtiniz bilmiyorum. Ama bunu alacak kadar paranız varsa RTX 5000 serisi çıkmışken ona bakın derim.
8 895944 Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 3 7 Ağustos 2025 #4 veysoo dedi: Bütceni söylemezsen biz nasıl dizelim hocam sana? Genişletmek için tıkla... Bütçede sıkıntı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2025
veysoo dedi: Bütceni söylemezsen biz nasıl dizelim hocam sana? Genişletmek için tıkla... Bütçede sıkıntı yok.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.817 Makaleler 2 Çözümler 8 8 Ağustos 2025 #5 895944 dedi: Bütçede sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? En azından bir aralık verin.