Sistem önerisi

Ozkrtxq

Centipat
Daha fazla  
Sistemim şu an RTX 3050 Ryzen 7 5700X 32 GB RAM 500W PSU var sizce ekran kartımı ne yapmaıyım? 5060 Ti mı RX 9060 XT mi daha çok FPS verir arada fiyat farkı var ve çok FPS değişeceğini düşünmüyorum. 5 bin TL ucuza AMD alsam daha iyi olabilir sizce ne yapmalıyım ve RX 9060 XT alırsam PSU değişmeme gerek kalır mı?

500W Psu saydığın ekran kartlarına yetmez.

En az kaç W PSU gerek acaba ona göre alacağım bir de PSU'da marka önemli midir MSI falan alırım öyleyse.
650W İyi olabilir hocam, FSP Marka kalitelidir bulabilirseniz. ve evet psuda marka önemli.

Sisteminizi komple satıp yeni sisteme geçmeniz daha iyi olur. Bütçeniz nedir?

Sisteminizi komple satıp yeni sisteme geçmeniz daha iyi olur. Bütçeniz nedir?

En fazla 30'u görür ama 25 26 daha iyi olur ekran kartına ihtiyacım var işlemcimi falan seviyorum bayağı kullanışlı RAM'lerimde 32 GB.

kasa alıcam zaten aklımda farklı bir kasa var direk psu almam gerek bu kaliteli midir FSP HYPER 650W 80+ (H3-650) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Sisteminizi komple satıp, bütçeyi 45 bin TL yapıp mis gibi RTX 5070 sistem alın. Yarın İncehesap Gaming gecesi var oradan sistem alabilirsiniz.

Teşekkür ederim ama gerek yok hiç uğraşamam direk alıp takıp oynamak istiyorum sat al topla kur falan zor iş ekran kartı almakta kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…