Riskynz Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Dizüstü bilgisayarımda birkaç oyunu açmaya çalışırken OpenGL hatası yiyorum OpenGL desteklemiyor falan. Bunun çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 3,7 KB · Görüntüleme: 42
Dizüstü bilgisayarımda birkaç oyunu açmaya çalışırken OpenGL hatası yiyorum OpenGL desteklemiyor falan. Bunun çözümü nedir?
RbeD Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Hocam sistem özellikleriniz neler? Driverları güncelleyip dener misiniz? Hangi oyunda bu hatayı veriyor? Artı 0 Eksi
Hocam sistem özellikleriniz neler? Driverları güncelleyip dener misiniz? Hangi oyunda bu hatayı veriyor?
KS KS Riskynz Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 RbeD dedi: RbeD dedi: Hocam sistem özellikleriniz neler? Driverları güncelleyip dener misiniz? Hangi oyunda bu hatayı veriyor? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Intel(R) Core(tm) i5 CPU m 560 @ 2.67GHz 2.67 GHz ekran kartım Intel HD Graphics düz başka bir şey yazmıyor güncellediğimde ise güncelsiniz diyor, açacağım şey bir Nintendo 3DS emulatoru. Artı 0 Eksi
RbeD dedi: RbeD dedi: Hocam sistem özellikleriniz neler? Driverları güncelleyip dener misiniz? Hangi oyunda bu hatayı veriyor? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Intel(R) Core(tm) i5 CPU m 560 @ 2.67GHz 2.67 GHz ekran kartım Intel HD Graphics düz başka bir şey yazmıyor güncellediğimde ise güncelsiniz diyor, açacağım şey bir Nintendo 3DS emulatoru.
RbeD Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 Hocam sisteminiz eski olduğu için muhtemelen artık desteklemiyor. Ama yine de CMD'ye "SFC /scannow" komudunu yazmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam sisteminiz eski olduğu için muhtemelen artık desteklemiyor. Ama yine de CMD'ye "SFC /scannow" komudunu yazmayı deneyebilirsiniz.
KS KS Riskynz Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 pekala sağol Artı 0 Eksi