AnewAge
Hectopat
Daha fazla
Çok iyi anlatmışsınÖncelikle msconfigden otomatik başlayan programlardan gereksizleri kapat bu büyük hız kazandıracak sisteme.
Hizmetlerden gereksiz sistem hizmetlerini kapat bu çok önemli.
Eğer saçma sapan sitelere girmiyorsan security essential iyidir bende onu kullanıyorum. Diğer virüs programları zaman kaybı.
Chrome kullanıyorsan Addblock Plus eklentisi Chromeye kur. Bu Eklenti bilgisayarımda olmazsa olmazlarımdandır. Reklamları engelliyor. Ve reklamlardan sistemine virüs giren çok arkadaşım var.
Sistem temizleme için CCleanerden başka hiç birşey kullanmıyorum. Ne kadar sistemi hızlandırma ve sistemi temizleme programı olsada bilgisayarı yavaşlatıyor. Ve çok fazla sistem değişikliği yapıyor işletim sisteminde. CCleaner yeter.
Çok iyi anlatmışsıneski sistemleri olanlarda bile bu tavsiye hayat kurtarıcı oluyor. Sadece şu adblock chrome ile birleşince baya bir ram yiyor bunu çözerseler çok iyi olacak. MSE normalde yeterli değil ancak kullanmasını bilen için yeter.
Onları da kapatabilirsin, Son sorduğun soru Tarayıcılar ile ilgili veya kullandığın plugin ile alakalı olabilir. Net bağlantın yavaş veya çerezler çok dolu olduğundan kaynaklanabilir. Tarayıcı ayarlarını kontrol edip düzenleme yapabilirsin, JAVA 7.40 çıkdı onu güncelle, adobe beta 11.9 var onuda güncelle.... açılan AMD Dual Core Optimizer , Catalyst Control Center , MSE ve Realtek HD Audio açılıyor
Son sorduğum sorunla ilgili çözüm var mı?
Onları da kapatabilirsin, Son sorduğun soru Tarayıcılar ile ilgili veya kullandığın plugin ile alakalı olabilir. Net bağlantın yavaş veya çerezler çok dolu olduğundan kaynaklanabilir. Tarayıcı ayarlarını kontrol edip düzenleme yapabilirsin, JAVA 7.40 çıkdı onu güncelle, adobe beta 11.9 var onuda güncelle.
1) Advanced System Care sağlam bir optimizasyon yazılımıdır. Temizleme işlemini otomatik yerine silmeden dosyalara kendin bakıp ona göre temizlersen ileride bir sıkıntı yaşamazsın.
Normalde Optimizasyon yazılımı pek önermem ama madem kurmuşsun kaldırıp başka bir yazılım yükleme sık sık Antivirus ve Optimizasyon yazılımları değiştirmek sisteme zarar verebilir.
2) Driver Genius , Driver Identifier bu alanda uzman olan ücretli Driver güncelleme yazılımlarıdır. Free olarak ise Slim Driver başarılıdır.
3 ) MSE tek başına yeterli bir yazılım değildir. Günümüzün Antivirus teknolojisine göre çok geride kalan. Veritabanı güncel tehditleri hemen algılayamayan bir kapasitededir. Iobit Malware Fighter eski adı ile Iobit 360 Security kara geçmişi olan vakalı bir güvenlik yazılımıdır .MalwareBytes'ın veritabanını çaldığı için mahkemelik olan akabinde de ismini değiştiren bir yazılım. Veritabanı çok yetersiz. Sistemini yormak dışında bir katkısı olacağını düşünmüyorum.
Avira , F-Secure, Kaspersky , Symantec ürünleri kaliteli güvenlik yazılımlarıdır.
4 ) DNS girmen bu sorunu düzenleyebilir. Tübitak DNS 193.140.100.210 193.140.100.220 deneyebilirsin
Halen sorun devam ediyorsa bunun kaynağı senin kullandığın optimize yazılımının İnternet proteküllerini değiştirmiş olmasındandır.