Merhaba, PC'de video izlerken bir anda mavi ekran verdi ve otomatik onarım hazırlanıyor yazmaya başladı. Biraz bekledim ve önüme iki seçenek çıktı. Sorun gider ya da kişisel bilgisayarınızı kapatın veriler gitmeden düzeltme şansım var mı acaba?
Sistem geri yüklemeye bastım bilgisayarı yeniden başlat dedi yeniden başlattım siyah ekran oldu disk hataları onarılıyor 1 saatten fazla sürebilir dedi bekledim kısa sürdü ardından kişisel bilgisayarınızda tanımlama yapılıyor dedi tekrardan disk hataları onarılıyor 1 saatten fazla sürebilir dedi bekliyorum.
Sistem geri yüklemeye bastım bilgisayarı yeniden başlat dedi yeniden başlattım siyah ekran oldu disk hataları onarılıyor 1 saatten fazla sürebilir dedi bekledim kısa sürdü ardından kişisel bilgisayarınızda tanımlama yapılıyor dedi tekrardan disk hataları onarılıyor 1 saatten fazla sürebilir dedi bekliyorum.
Aynı yere geri geldim bu bilgisayarı sıfırla eklendi sorun gider menüsüne ondan da dosyalarımı sakla veya her şeyi kaldır var dosyalarımı saklaya bastığımda bulut indirme ya da yerel yeniden yükleme çıkıyor hangisine basarsam basayım bir şey değişmiyor ana menüye geri atıyor.