Cevabınız için teşekkür ederim, Windows'a ulaşamıyorum. Sürekli bu ekran çıkıyor. Continue yapınca reset atıyor ve yine bu ekran çıkıyor. Otomatik onarmayı kapatsam bile Windows'a ulaşabileceğimi sanmıyorum
1.Adım: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatmayı deneyin:
Troubleshoot kısmından /
Advanced Options /
Start-up Settings'e gelin satırlarda alt alta 1) 2) 3) 4) ... seçenekleri yoksa, bu seçenekler ekranının gelmesi için sağ alt köşede
restarta basın. Ardından Start-up Settings ekranı tekrar geldiğinde sayılarla seçenekler gözükecektir;
...
4) Enable Safe Mode (Güvenli Mod) seçeneğiyle bilgisayarınızı güvenli modla başlatın.
5) Enable Safe Mode with Networking (İnternetle Güvenli Mod) seçeneğiyle bilgisayarınızı yeniden başlatabilir ve 2. adımdakileri uyguladıktan sonra Ayarlar /''Windows Güncelleştirmelerini'' kontrol edip yükledikten sonra bilgisayarınızı normal olarak yeniden başlatın.
2.Adım: / 1. Yöntemle masaüstüne geldikten sonra;
(DISM işlemi) ile onarım yapacağız. Yani: Görev çubuğundaki arama kutusuna
'' Komut İstemi '' veya CMD yazın ve sonuç listesinden '' Komut İstemi '' öğesine sağ tıklayın. Yönetici olarak çalıştır'ı ve ardından Evet'i seçin.
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth yazın
("/" işaretlerinden önceki boşluğu unutmayın) ve ardından Enter tuşuna basın. (
Not: Bu adımın başlaması birkaç dakika, tamamlanması ise 30 dakika kadar sürebilir.) Sonra: "İşlem başarıyla tamamlandı" iletisini gördükten sonra
sfc /scannow yazın (
"sfc" ile "/" arasındaki boşluğu unutmayın) ve Enter tuşuna basın. ''Doğrulama %100 tamamlandı" iletisini gördükten sonra
exit yazın ardından enter'a basın. Bu işlemler tamamlandıktan sonra Bilgisayarı yeniden başlatın.
3. Sistem geri yükleme noktanız daha önce otomatik oluşmuş olabilir. Sorununuz yeniyse Troubleshoot kısmından sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz.