D dammy7582 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 278 3 Nisan 2022 #1 Oyun oynarken aniden çöktü ve siyah ekranda kaldı. Kapatıp açtım, şarjının bitmesini bekledim ama yine aynı, siyah ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2022
Oyun oynarken aniden çöktü ve siyah ekranda kaldı. Kapatıp açtım, şarjının bitmesini bekledim ama yine aynı, siyah ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım?
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #2 dammy7582 dedi: Oyun oynarken aniden çöktü ve siyah ekranda kaldı. Kapatıp açtım, şarjının bitmesini bekledim ama yine aynı, siyah ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... CTRL+Shift+Windows tuşu +b tuşuna aynı aynı anda basın ekran kartı driverları yenilicektir kendini. Artı 0 Eksi
dammy7582 dedi: Oyun oynarken aniden çöktü ve siyah ekranda kaldı. Kapatıp açtım, şarjının bitmesini bekledim ama yine aynı, siyah ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... CTRL+Shift+Windows tuşu +b tuşuna aynı aynı anda basın ekran kartı driverları yenilicektir kendini.