Sistem oyun oynarken masaüstüne atıyor

siradan_biri222

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben dünden beri bir sorun yaşamaktayım herhangi bir oyun oynarken direk masaüstüne atıyor ve Windows'un hata sesi geliyor bunun çözümünü bulamıyorum hiç crackli.
Oyun veya dosya indirmiyorum fakat bunu yaşamaya başladım çok sinir bozucu yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba ben dünden beri bir sorun yaşamaktayım herhangi bir oyun oynarken direk masaüstüne atıyor ve bunun çözümünü bulamıyorum hiç crackli.
Oyun veya dosya indirmiyorum fakat bunu yaşamaya başladım çok sinir bozucu yardımcı olursanız sevinirim.

Selam hocam

Öncelikle bilgisayarınıza virüs girmediğinden emin olun.
Ve bilgisayarınızın virüs geçmişi var mı örneğin bir virüs girmiştir kayıt defteri ayarlarını bozmuştur böyle bir sorun daha önce yaşadınız mı?

PC'de herhangi bir ısınma problemi var mı?

Merhaba ben dünden beri bir sorun yaşamaktayım herhangi bir oyun oynarken direk masaüstüne atıyor ve Windows'un hata sesi geliyor bunun çözümünü bulamıyorum hiç crackli.

Eklemeyi unutmuşum mouse makronuz var mı hocam. Varsa bu sorun olacaktır Minecraft PvP vb. oyunlar için açıyorsanız ondan olabiliyor.

Selam hocam.

Öncelikle bilgisayarınıza virüs girmediğinden emin olun.
Ve bilgisayarınızın virüs geçmişi var mı örneğin bir virüs girmiştir kayıt defteri ayarlarını bozmuştur böyle bir sorun daha önce yaşadınız mı?

PC'de herhangi bir ısınma problemi var mı?

Hocam öncelikle ben virüslü hiçbir şey indirmem ancak orijinal sitelerinden virüs girmediğine eminim bilgisayara format attıktan sonra virüslü hiçbir şey yüklemedim hayır ısınma problemi yok.

Hocam öncelikle ben virüslü hiçbir şey indirmem ancak orijinal sitelerinden virüs girmediğine eminim bilgisayara format attıktan sonra virüslü hiçbir şey yüklemedim hayır ısınma problemi yok.

Mouse makronuz var mı hocam. Varsa bu sorun olacaktır Minecraft PvP vb. oyunlar için açıyorsanız ondan olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı