En son Valorant'ta yaşadım. Şimdi rekabetçi maçta ama sadece Valorant'ta değil Dying Light'ta Star Wars'da bu tarz sorunlar yaşıyorum. RAM testi yaptım sorun yok. SSD testi sorun yok. Ekran kartı sıkıntısız sistem yeterli neden böyle oluyor?
En son Valorant'ta yaşadım. Şimdi rekabetçi maçta ama sadece Valorant'ta değil Dying Light'ta Star Wars'da bu tarz sorunlar yaşıyorum. RAM testi yaptım sorun yok. SSD testi sorun yok. Ekran kartı sıkıntısız sistem yeterli neden böyle oluyor?
Detaylı bilgi sahibi değilim hocam psunuz acaba yetersiz olabilir mi? Sistem yük altına girdiğinde daha çok watt çekecektir belki böyle bir sorun vardır diğer parçaların ısısı normal ssd ve ramlerde de sorun olmadığını söylediniz aklıma gelen tek yol bu gibi lakin böyle durumda error yemeniz lazım.
Detaylı bilgi sahibi değilim hocam PS'unuz acaba yetersiz olabilir mi? Sistem yük altına girdiğinde daha çok watt çekecektir belki böyle bir sorun vardır diğer parçaların ısısı normal SSD ve RAM'lerde de sorun olmadığını söylediniz aklıma gelen tek yol bu gibi lakin böyle durumda error yemeniz lazım.
Windows sürümü: Windows 11 22H2 (22621.1 | beta kanalı) Bildiğim şekilde ekran kartı RTX 2060 olan arkadaşımdan bile kötü performans alıyorum. Bilgisayar geldiğinde Windows 10'du Windows 11'e yükseltmiştim. Temiz kurulum yapmadığım için olabilir mi diye düşünmeye başladım. Oyunlardan kendi...